Дечко со две девојки или девојка со две машки

• Креатор на темата Креатор на темата Don Mario
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 февруари 2005
Мислења
12
Поени од реакции
1
Кој полесно ке прифати: дечко со две девојки или девојка со две машки? Ако веќе постои разлика, зошто е тоа така?

Дечко со две девојки ќе прифати полесно, а зашто? ... па ваљда дека повеќето дечки поштоваат да гледаат две девојки (лезбејки) и се палат као мутави на тој поим. Незнам т.е. , да не грешам душа и да не навлегувам во мои гледишта па да ме истепате, битно така мислам ... и ако некој каже спротивно од мене ЛАЖЕ! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

А може ги пали и поимот дечко со дечко :lol: :lol: :lol: :lol:

dee dee напиша:
А може ги пали и поимот дечко со дечко :lol: :lol: :lol: :lol:

Ау не верувам ... со самото тоа што ги гаси тој поим не би се нафатиле да се партнери на една девојка ... во самиот чин секако ќе испадне да се допрат или икс други ситуации .... хммм не верувам дека некој би прифатил :lol: :lol: :P

дечко со две девојки.. исто како што кажа дивајн..
машките ако не сите.. ама поголемиот дел сакаат да гледаат како две женски имаат заемна интеракција.. тоа им причинува задоволство :P :wink:

дур има девојка у комбинација не ми пречи уопште ... мое мислење

цеф ако прокоментираш те ебаф!

divine напиша:
Дечко со две девојки ќе прифати полесно, а зашто? ... па ваљда дека повеќето дечки поштоваат да гледаат две девојки (лезбејки) и се палат као мутави на тој поим. Незнам т.е. , да не грешам душа и да не навлегувам во мои гледишта па да ме истепате, битно така мислам ... и ако некој каже спротивно од мене ЛАЖЕ! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
I jas mislam isto, nemam shto da dodadam :)

Nego jas bi se nadovrzal na divine ...
.... site go iskomentiravte mashkoto i negovata napalenost da gleda lezbejki i da se pali kao mutav, a ne prokomentiravte za devojka so 2ca tipci zosto???? ... znaete shto e cudno??? sto vakvi razmisluvanja ima samo kaj nas u makedonija :(
Ne veruvam nekoja od vas da probala istovremeno so 2ca tipci, ali ako proba kje se oseti razlika vednash vo sexualnite razmisluvanja :wink:

некои имаат пробано, не се секирај ти тоа, само тебе не ти кажуваат :)

StenmarC напиша:
.... site go iskomentiravte mashkoto i negovata napalenost da gleda lezbejki i da se pali kao mutav, a ne prokomentiravte za devojka so 2ca tipci zosto???? ... znaete shto e cudno??? sto vakvi razmisluvanja ima samo kaj nas u makedonija :(
Toa e tochno deka samo kaj nas go ima toa... Retko (premnogu) koja prifakja sex so dvajca, zatoa shto ne ni e bash prijatno da gledame kako se dopiraat dvajca mazi (a ne moze da ne dojde do dopir)... Da ne me sfati nekoj pogreshno...

FortunE напиша:
Toa e tochno deka samo kaj nas go ima toa... Retko (premnogu) koja prifakja sex so dvajca, zatoa shto ne ni e bash prijatno da gledame kako se dopiraat dvajca mazi (a ne moze da ne dojde do dopir)... Da ne me sfati nekoj pogreshno...

Otide u pogreshniot pravec, ali nema veze 8)
Obicno na curite im e nesfatlivo da imaat sex so 2ca muzi, a ne toa sto pri sexot tie 2ca ke se dopirale na nekoj nacin :P :wink:

Stenmark, jas si kazav na temata za grupen seks deka ic ne me vleci toa ... seuste me zadovoluva i po eden kapis? :lol: :lol: :lol: :lol: :P

A ja pak, iam golem problem da prifatam drustvo. :(
Mame mu ebam, fantaziram za dve zenski ili pak da imame seks dvajca drugari so edna zenska, ama pak...ne sakam da delam be.
Ne sum politicar. Sto si e moe, moe e.
Nit tuga niva kopam, nit pa sakam da mi ja kopa nekoj drug nivata.

Ili kajganski kazano, citajte go potpisot na Acid. ;)

masko so 2 cupina = pickar
zensko so 2mazi = kurva

:bravo: vo pravo sum?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom