ДЕЧКО МИ Е КОЊ!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Ma Jas Be
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми се спие, а незнам што да и правам на темава ептен е оргинална. Ако бришам ќе треба само првиот пост да го оставам, да оди во канта ми е жал, за чек дис аут не е...
Патем девојчето не ве навреди Вас и не ја навредувајте!

Ми се спие, а незнам што да и правам на темава ептен е оргинална. Ако бришам ќе треба само првиот пост да го оставам, да оди во канта ми е жал, за чек дис аут не е...
стави ја во ЧДА и легни си утре кога ќе станеш ќе дигне 10 страни ГАРАНТ:)

Секој сам си ги бира патиштата во животот... ако е толку коњ, ако толку не ти е убаво - раскини му бе. Ама очигледно и тебе ти одговара штом си се уште со него. Или си мазохист па сакаш да се измачуваш...
Не ти е убаво - фино лепо раскини си и готово.

Леандра, никако бришење!!!
Нека стои за пример, барем до сабајле коа ќе се потсмири да види што напишала.
А постов е за најголема осуда, секоја осуда што ја добила и е апсолутно заслужена.

заклучи ја до сабајле.... вака петочки у 3-4 ќе има јаааааааааки коментари :D

Како му се фрливте на девојчето :D
Остајте го :D
Ми се допаѓа девојчето ако сака и јас ќе бидам неизин коњ ама мирен што не апа на домашни и дресиран од мама и тато.

и мене ми се спие, ај ќе си легнеме

Ми се допаѓа девојчето ако сака и јас ќе бидам неизин коњ ама мирен што не апа на домашни и дресиран од мама и тато.
Aууу е тоа незнам да ти кажам. Онде коњ е наведено, валда и тоа спаѓа. Прашај си да не те лажам. Иначе убав коњ си ти чим си дресиран и не апаш :))

ајде сите по еден лајк на воведот од темата за коментарот да дојде во топ 10 мислења :) (иако ова не ми изгледа ко некој со мозок да го пишувал)

Вака не мислиш дека самата се навредуваш ??? Одиш со коњ...Ако си човек не е нормално да си во врска со животно .... ;)

282508_700b.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom