Деца во бунило

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Локација
Охрид
Веб-сајт
kladilnica.forumup.com
http://www.on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=8D7DA2F579C4144AA76AFAA08EB77EA8

-Забележав дека на рекламите за влошки секогаш има некоја сина течност, а мене секогаш ми тече црвено... Дали сум нормална?

-Ве молам помогнете ми, под пенисот постојано имам нешто бело. Потпис - Сокол. Одговор: "СОКОЛЕ, ИЗМИЈ ГО!!!"

овие две ми се најјаки :pos2: :pos2: :pos2:

Хаха, кои забуни ги имаат децава :D:D:D

Не ми се верува дека сите прашања навистина биле поставени.
Има некои ептен дебилни што од километар се гледа дека се измислени за да бидат забавни. Ама интересно е во секој случај.

- Имам редовен секс со дечкоми, без кондом. Забележав дека ми растат градите, стомакот ми се зголеми а менструацијата ми касни четири месеци. Дали тоа значи дека сум трудна?

Добро, можно е и вакво нешто да се поставува? :pos2::pos2:

децава се луди!епа така ти е од 13 год. кога почнуваат со триење со молив!или барбика!

СОКОЛЕ ИЗМИЈ го!!! Хахахаххахах :ojea: :pos: :pos: Закон се еј...!хахаха

- Имам 16 години и имам дечко со кого имам интимни односи. Проблемот е што тој сака, таму доле да ми става шишиња. Моето прашање е - дали дечко ми е алкохоличар?

Ауууу еј, не се нормални овие Хрвативе... :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Вчера јадев кисела краставичка,дали тоа значи дека сум трудна?А,и дечко ми еднаш ме натера да му го пипнам,не знам дали тоа има врска...
Дали сум нормална?

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Овие се сите измислени,не е можно вакви прашања некој да поставува.:pos:

Бог да чува и да брани ц ц ц ц ц ц...

ne se normalni...........
:))))))
ama najdobro e toa so deckoto sto sakal sisinja da i stava.......dali bil alkos be?!?!?!?!!?
lele........

- Повеќе дечки на забавата ми рекоа дека ако земам бонбони (екстази) нема да затруднам, па им дозволив да завршат во мене. Сега сум трудна. Дали тоа значи дека ме лажеле или дека не сум земала доволно таблети?
Нема да ја биде за клаберка :)
- Гледав порнич, дали треба да го премотам кога ќе го враќам во видеотека?
Јас не би го премотувал :pos:
VHS RULLZZZ, откако ќе земаш филм од видеотека првин пола саат ги моташ назад па го гледаш :)
- Имам 13 години и сакам да им ја покажувам на дечките во ВЦ. Ама навистина ми е незгодно бидејќи таму доле имам голема бубуљица... како да ја средам бубуљуцата???
Ако го гледале Kevin&Perry go large (ил Кевин и Пери ДиЏеи како што беше преведен во МК) веднаш ќе се снајде :pos: :pos: :pos: :pos:

Прееска видов еден човек кој одеше по улица и имаше долг шал... Дали девојка ми е трудна? П.С. Шалот беше бел, со црвени ленти. П.П.С. Јас и девојка ми сме различни знаци во хороскоп.
Ве молам, помогнете ми!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom