- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.074
Немој со вино, ќе те скине стомак кисело е. Нешто жестоко, водка, шток и не во големи количиниФала на советот, можам да пробам со некоја чашка вино на пр.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој со вино, ќе те скине стомак кисело е. Нешто жестоко, водка, шток и не во големи количиниФала на советот, можам да пробам со некоја чашка вино на пр.
Мислиш искрени ќе се на анкетава? Не верувам. Само фотка како доказЛеле се срамливи деца, на темава, дај пишете димензии, не се замарајте јас дал ќе пијам вино или шток, реков не пијам алкохол. хехе досадни деца
Да знам сигурно сите имаат од 5-9цм а ќе стиснат над 17цмМислиш искрени ќе се на анкетава? Не верувам. Само фотка како доказ![]()
Ти дојде совет да бараш или мерка ?Леле се срамливи деца, на темава, дај пишете димензии, не се замарајте јас дал ќе пијам вино или шток, реков не пијам алкохол. хехе досадни деца
Мерка, затоа и поставив анкета, ама џабе кога нема озбилни луѓе на форумов се се троловиТи дојде совет да бараш или мерка ?
Да се најде некој за анален за крофна, пошто е машкоШто е целта на анкетата?
А по што заклучи дека сум машко?[DOUBLEPOST=1495482029][/DOUBLEPOST]Да се најде некој за анален за крофна, пошто е машко
Целта е да видиме дали пенисот на дечко ми е дебел или просечен.Што е целта на анкетата?
Жени не прашуваат вакви директни прашања, многу посуптилни се. А педерите, посебно оние запечените не бираат зборови да стигнат до некој пенис.А по што заклучи дека сум машко?
Јас сум анонимна никој не ме познава, и не гледам причина зошто да не прашам, немам искуство, сум имала само 3ца сексуални партнери, се надевав дека некој ќе ми одговори сериозно, но жалам што ја отворив темава.[DOUBLEPOST=1495482753][/DOUBLEPOST]Заборавив да пишам. Бев на гинеколог ни не ми беше пронајдена инфекција, папот исто ми е регуларен и го правам секоја година, мојот матичен лекар рече дека најверојатно се работи за диспропорционалност, затоа и ја отворив темава, тоа во превод значи дека мојава вагина е претесна, за таков дебел пенис, односно дека мене ми одговара некој потесен пенис, и не гледам причина зошто на тема љубов и секс и тоа под аннонимно име не би можела да барам одговори, или барем некој совет затоа што има интимен проблем.Жени не прашуваат вакви директни прашања, многу посуптилни се. А педерите, посебно оние запечените не бираат зборови да стигнат до некој пенис.
Да се пофалиме колкав ние или колкав би сакале да ни биде .Што е целта на анкетата?
se meri vo erekcija i ne mozes da go meris so obicno metro, samo so metro sto e svitlivo, t,e metro sto se vitka(pogledni ja slikata pogore) i u ostalom daj be kako ne vi se smaci da terate majtapi na tugja maka, ee bre makedonce i posle zasto drzavava ni propaga, od takvi kako vas, seirdzii..nemozam da najdam snajdersko metro inace ke go merev , a neli moze so obicno metro ?
I da go meram vo normalna sostojba ili koga e ispraven ?