Борат
Сагдиев
- Член од
- 22 јули 2019
- Мислења
- 1.613
- Поени од реакции
- 980
- Локација
- Република Македонија
- Веб-сајт
- www.levica.mk
Со средно е сосема легално да се биде функционер. Тоа што Орце дипломирал не го става попаметен од дедо ми со второ одделение.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно е со средно?Со средно е сосема легално да се биде функционер. Тоа што Орце дипломирал не го става попаметен од дедо ми со второ одделение.
Така кажа во емисијата. Така јас го разбрав Орце дека тој дипломирал а Амар немал диплома.Стварно е со средно?
АпсолвентТака кажа во емисијата. Така јас го разбрав Орце дека тој дипломирал а Амар немал диплома.
Луна Парк, една од секојдневните потреби на скопјани.Има ли некој од двајцава токмаци во програмата дека конечно ќе се направи Луна Паркот или уште ќе седи тоа место напуштено и обраснато со трева.Ако не планираат да го прават барем нека го средат и нека го направат составен дел од паркот со клупи дрва и зеленило да заличи тој дел на нешто,а не е мал дел во прашање.
Друже ти вака напишаНе, никаде не реков дека ќе гласам за Амар ради татко му што го рчкач, не знам кај виде такво нешто напишано. Ќе гласам затоа што, во ситуацијава да го бирам помалку лошото, да речеме. ДПМНЕ/СДС (тоа е една партија за мене) гледаме како ја уништуваат државата и градов веќе 35 години, све што можеа да упропастат, упропастија и украдоа. Орце е репрезент на таа криминална група која знаеме сите дека краде и унишутва се македонско и се што вреди. Скопје денес е вакво баш ради ова ДПМНЕ, не ради било кој друг. Они ја донесоа Далела, они се во совет, они си водеа војна меќу себе. Они не доведоа до тоа да се давиме во ѓубре, да ни се шетаат стаорци по улица. Како бе можеа одма после прв круг, следниот ден да земат да чистат нивните градоначалници, да носат возила од други места, а пред тоа не можеа? Го загрозија намерно здравјето на скопјани, за да си тераат кампања и да имаат негативец против кој ќе навртат се, пошто СДС е мртов. Тоа е причина зошто ќе гласам за Амар, иако со дебатава не ми остави впечаток некој кој знае каков. Сепак е промена некаква.
Сеедно. И Крмов и многу други во Левица се среднисти. Многу од среднистите и немаа услови да завршат факултет во транзицијата која дојде после расцепот на Југославија па многу семејства и тогаш а и ден денес немаат ни пари ни услови за да го пратат детето на школо. Левица е единствената која овој проблем планира да го реши целосно со бесплатно образование за СИТЕ.Апсолвент
Има решенија ама тендерите се послатки а и во 4 години шо може еден човек да направи освен да си го збрини семејството во ова време невреме.
Сеедно. И Крмов и многу други во Левица се среднисти. Многу од среднистите и немаа услови да завршат факултет во транзицијата која дојде после расцепот на Југославија па многу семејства и тогаш а и ден денес немаат ни пари ни услови за да го пратат детето на школо. Левица е единствената која овој проблем планира да го реши целосно со бесплатно образование за СИТЕ.
Моментално управен или надзорен одбор у некое јавно претпријатие не можеш да влезеш без факултет а овој сака градоначалник да бидеСеедно. И Крмов и многу други во Левица се среднисти. Многу од среднистите и немаа услови да завршат факултет во транзицијата која дојде после расцепот на Југославија па многу семејства и тогаш а и ден денес немаат ни пари ни услови за да го пратат детето на школо. Левица е единствената која овој проблем планира да го реши целосно со бесплатно образование за СИТЕ