- Член од
- 12 јуни 2009
- Мислења
- 88
- Поени од реакции
- 80
670 ден.Колку е карта за автобус (повратна ваљда) од Скопје до Дебар?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
670 ден.Колку е карта за автобус (повратна ваљда) од Скопје до Дебар?
Шо ти текна или планираш гостувања в година.Колку е карта за автобус (повратна ваљда) од Скопје до Дебар?
600 е не е 670.Имам куќа во МелничаниШо ти текна или планираш гостувања в година.600 е не е 670.

Абе ако иде од Скопје тогаш е 640 + станична услуга а ако е од дебар е 600Шо ти текна или планираш гостувања в година.600 е не е 670.
Имам куќа во Мелничани
Планирам да идам на крајов од Јуни а пошто немаме превоз ќе мора со автобус
Фала на одговор![]()
4 зграда од лево пред неколку години купивме стан и сега скоро секоја година идеме.![]()
Пола град на лева страна не е фатен.
Паааа во лето селото е полно со луѓе, особено од Скопје, Гостивар и ТетовоУбаво селце. Го планираат за туризам, за викенд населба.
Единствено Македонско село во таа околина, другите се со Македонски муслимани (Броштица, Горенци, Папрадник...). Куќата во село ја делиме неколку фамилии, а дур беа живи дедо ми и баба ми редовно си живееа таму, можеби само во зима доаѓаа во Скопје, пошто таму зимите се лудило
Како што видов кога бев последен пат, скоро сите ги реновираат куќите...

Нешто така м исе врти во глава

vtoro mislenje od 2008?dobri muabetcinja no najubavo e da go posetete gradot
samo me nervira nekoi tipcinja so so se praat deka neznaele deka ima makedonci vo gradot ili nesto takvo slicno
bite porealni i ne mi e jasno zosto tolku los glas go bie ova ubavo mesto![]()