- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
искрено да прајме муабет, слаба борбава, очеквев појќе од кличко, некако стегнат беше, уште судииве нерешено да ја прогласет фалит
Искрено,жалам шо не заврши со К.О. ама тоа е.Според мене судијата беше на страна на Хеј,ама тоа е,важно Dr.Steel Hammer победи бе е битно како.
Него некој да не знае која беше песната кога Кличко влегуваше во рингот?
Што повеќе од Кличко рутинирано си тепаше предизвикувач беше Хеј и изјавите за КО па на крајот ништо не покажа и само докажа дека нема боксер што може да им парира на браќата.искрено да прајме муабет, слаба борбава, очеквев појќе од кличко, некако стегнат беше, уште судииве нерешено да ја прогласет фалит
Од ред хот чили пеперс. Само незнам како се викаше.Искрено,жалам шо не заврши со К.О. ама тоа е.Според мене судијата беше на страна на Хеј,ама тоа е,важно Dr.Steel Hammer победи бе е битно како.
како тоа за хеј ??? кога му даде нокдаун за туркање, а тоа значи 10-8 рундата за кличко, ќе имаше хеј поголеми шанси за нерешено ама ајдеИскрено,жалам шо не заврши со К.О. ама тоа е.Според мене судијата беше на страна на Хеј,ама тоа е,важно Dr.Steel Hammer победи бе е битно како.
Слични ми се некакојок оваја
Нели требаше неколку пати кога паѓаше Хеј да го опомени?Само Кличко што го пипна малце одма опомена.како тоа за хеј ??? кога му даде нокдаун за туркање, а тоа значи 10-8 рундата за кличко, ќе имаше хеј поголеми шанси за нерешено ама ајде