David Haye vs Wladimir Klitschko - 02.07.2011

• Креатор на темата Frankie Yale
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Шо збориш бе,знајш која разлика е има Владимир со Витали,помалиов го витка за 1 рунда.
Ааааа заеби тоа:D Секој што прати редовно бокс знае дека Витали е поспремен од Владимир иако јас не пратам до толку ама знам.:)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ааааа заеби тоа:D Секој што прати редовно бокс знае дека Витали е поспремен од Владимир иако јас не пратам до толку ама знам.:)
Како можиш да кажиш дека Витали е поспремен кога тој има 1 а Владимир има 3 титули.Плус помлад и кондиционо посрепмен.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Како можиш да кажиш дека Витали е поспремен кога тој има 1 а Владимир има 3 титули.Плус помлад и кондиционо посрепмен.
Абе да ама Витали имаше мислам позаебани 2ца противници пред некој период. Не ме фаќај за збор зошто слабо пратам бокс и не се разбирам до толку али колку што знам овој Витали има повеќе муда од Владимир и поопасен е, затоа ти го кажувам ова.:)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
владимир е технички подобар од витали, а додека витали е многу физички појак со многу појака брада, и овој владимир е цврст ама некако ментално не ми е силен колку витали, двајцата се доминантни последниве 7-8 год, ама сепак хеј според мене е единствениот достоен противник е хеј бидејки има достојни противници, и тој има титула и е непоразен (додуша малку професионални борби)
очекувам долга борба и евентуално финиш 9-10 рунда, најверојатно ќе биде одлучен победникот со судиска одлука.
владимир ми е мал фаворит, ама и хеј не е за фрлање :)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Исто и мене Владе ми е фаворит :D xexexe

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Од колку саат ќе е вечер????

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Ако Хеј се тепа со неговиот стандарден стил удри па бегај, како со Валуев, ќе изгуби и тоа со КО најверојатно. Единствена шанса му е да му дојде на Владимир блиску каде ќе има предност. Ама мене Хеј воопшто не ми личи дека има муда такво нешто да направи.
А Кличко на средна и долга дистанца е мајстор, има стварно јаки и прецизни 1,2, ама од блиску неможе да се тепа оти долгите раце ми се пречка тогаш. Можда не се многу возбудливи накличковците борбите, ама не може никој да спори дека има стварно добра техника брзина и сила, не за џабе се освен WBA е кај нив дома.

Како и да е, треба да биде добра борба, Кличковците во последно време се тепат со мрзливи свињи што мислат дека ако немаат горна граница можат да влезат со 30кг вишок во рингот, само заради тоа немам многу мерак на тешка категорија, повеќето се такви троми и без душа во втората половина.
--- надополнето: Jul 2, 2011 5:39 PM ---
на rtl.de најавено е од 21:45
Можно е тогаш да почнуваат undercard борбите

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Dr.Steelhammer vs The Hayemaker
многу е кренат хеј се замислува некој и нешто
ќе падне вечер со нокаут

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
кога почнува преносот на мтв 1 ???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе има на МРТВ аааа изгледа почнал народов да плаќа такси xD

Ајде, уште има време Хеј да се откаже xDDDDD

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Кличко е машина не му давам шанси на Хеј. Иначе вакви мечеви не дека се некое обединување на титула колку што се прават за големи пари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom