Dashcam - камери за автомобил

• Креатор на темата Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување Време на започнување
Koj модел, што камера... дај линк? :)

Се надевам смеам да оставам линкови тука :) Ако не ќе тргнам...

Еве ја КАМЕРАТА
Еве и ЛИНК како изгледа снимката, од србија е дечково направил тест па ми изгледа солидно за 22USD.

Топ бе 22 долара екстра е. И месец да работи

Добро се гледа во градска средина но на отворен пат е темна снимката

Мислам дека нема што друго да се одбере, а да има значајно подобра снимка, и да кошта испод 150-200 долари. Ако знаеш ти некој модел, сподели со нас.

Смешно е да се збори за камера која чини 22 долари. И 3 месеца да работи топ е. Така да за тија пари е сасвим ок. И јас ќе ја порачам.

Поентата на муабетот е да се одбере нешто што е барем пролазно квалитетно. Колку и да е евтино, ако не го бива -фрлени се парите.
Оваа Филип што ја нарачал изгледа сосема ОК, и претходната што се мислеше и таа изгледа ОК.

Стигна, наместена пробана, за тие пари неможе ништо повеќе да се очекува, денски е ок, добро е, додека навечер е лошо... Стигна супер спакувана во КУТИЈА, брзо за околу 16-17 дена.. па еве и видео:

ДЕЊЕ / НОЌЕ

Не верувам дека некој ќе се најде баш оваа камера што ја има. Најубаво ти е според видеово да си видиш дали ти е ок или не.

https://www.youtube.com/watch?v=XfbnzefQ6vM

Според мене многу пари се, можеш да најдеш за поефтино сличен квалитет. Но, тоа си е твое сепак. :)

Што мислите за спорт камерите кои се продаваат на бензинските лук оил Trevi GO 2200 HD? со три купони добиваш попуст од 3999 на 2799 ден. Дали е добра оваа камера за во кола? Јас сакам спорт камера затоа што не сакам да купам камера за една намена кога можеш да ја употребиш на точак, на планинарење итн.

Ако не предложете некоја за слични пари или поефтина од али експрес и слично.

Што мислите за спорт камерите кои се продаваат на бензинските лук оил Trevi GO 2200 HD? со три купони добиваш попуст од 3999 на 2799 ден. Дали е добра оваа камера за во кола? Јас сакам спорт камера затоа што не сакам да купам камера за една намена кога можеш да ја употребиш на точак, на планинарење итн.

Ако не предложете некоја за слични пари или поефтина од али експрес и слично.

ВИДЕО

Камерата е солидна, според мене е ок, а не сум знаел дека ги има по бензинските на лукоил. Јас нарачав од али, еве веќе 5 месеци нон стоп работи во кола се си е ок... Но, оваа вади подобра снимка, е сега зависи колку пари ти се даваат, погоре можеш да видиш и снимка од мојата што ја земав од алиекспрес која е поефтина.. Но, ако веќе имаш пари да дадеш за вакво нешто земи си ја оваа не е лоша.

ВИДЕО

Камерата е солидна, според мене е ок, а не сум знаел дека ги има по бензинските на лукоил. Јас нарачав од али, еве веќе 5 месеци нон стоп работи во кола се си е ок... Но, оваа вади подобра снимка, е сега зависи колку пари ти се даваат, погоре можеш да видиш и снимка од мојата што ја земав од алиекспрес која е поефтина.. Но, ако веќе имаш пари да дадеш за вакво нешто земи си ја оваа не е лоша.

А од алиекспрес некоја подобра или поефтина спорт камера можеш да ми предложиш? За повеќе намени да ја користам, затоа барам таква спорт не само за во кола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom