Дарко Велковски

• Креатор на темата Креатор на темата stole123321
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене најдобриот во работнички млад, талентиран супер игра само како ги проигрува колегите :) уште да има некој по асолен напаѓач мислам дека треба да портошат пари за некој брз талентиран црнец :icon_lol:

Според мене најдобриот во работнички млад, талентиран супер игра само како ги проигрува колегите :) уште да има некој по асолен напаѓач мислам дека треба да портошат пари за некој брз талентиран црнец :icon_lol:

Mi gi citas mislite...Greorno e da utnes po takvi topki ... samo 16 god ima a moze da im predava na napagacive...

Добар е се гледа дека има техника,го има чуството за правовремен и прецизен пас,талент има дали ќе го развие или не останува да видиме.

Да го земат во некоја фудбалска школа како што се школите на барса ајакс вес хем баерн овај ќе биди еден од нај добрите фудбалери треба да му даваат поголема минутажа сигурно можи да издржи барем 70 минути ако не и повеќе

Ако е себичен како во првово полувреме против Анартозис најголемо достигнување во кариерата ќе му биде што заиграл за прв тим на Работнички.

добар е, само треба да се работи со него. не да се крени во облаци со 2 добри утакмици!

според мене крсте велковски е најдобар во тимот на работнички,прави асистенции дава голови што повеќе?

не сум грешка:)
198657_249033515115171_100000255743238_940384_6628990_n.jpg

Браво за детето на Македонија Ѓ.П. само напред, ќе стане голем играч само да не го фураат уште од сега !!!

Го знам детево , претодната година заврши у Лазо Трповски( мислам вака е :) ). Игра феноменално , ептен добар играч само треба да се влошува во вакви играчи ги има многу а малце искачаат добри во македонија. Ако се уложи во него отиде надвор ке стане играчиште :)

Даре е дете на Македонија Ѓорче,него го зема Чунга затоа што за репрезентација правеше лом.95та година висок,цврст,техника има само уште да се вложува во него.
Инаку по карактер е многу мирно и дисциплинирано дете,не е нешто да се праи мангуп си останал таков како што си е...Јас тренирам во Работнички знам многу другари што тренираат со прв тим па мислат дека се Меси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom