Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
колку бедно изгледа ова deep dish feat dubfire, па нека напишеле dubfire from deep dish или deep dish (dubfire), а не вака
работава е sharam & dubfire ft. dubfire 
Crazy напиша:А не требаше и Cedrig Gervais да настапува истата вечер како и Dubfire? Некој го спомна тоа на форумов па затоа прашувам.
другар со кого зборев ми рече дека најверојатно и он ќе биде заедно со dubfire, т.е. се правеле напори и он да дојде зашто заедно настапувал со него, но најверојатно кој сака да се журка на него ќе треба да иде другиот ден до софија, па во букурешт 

F.A. напиша:Moжда е чудно или срамота, ама јас прв пат слушам за овој Кирил Џајковски. Може ли некој да ми каже нешто повеќе за него, што музика пушта ова она и дали ќе се продава карта и на друго место или само на врата? Страв ми е да не не ме пуштат на врата.![]()

сепак според мене препорачливо е да си земеш карта пред четврток односно пред журката не за друго туку да избегнеш туркање на врата и слични такви работи
за дип диш најверојатно картата ќе биде 300 денари но сепак да почекаме има уште 2 недели до dubfire 
Tonchie напиша:F.A. дете младо... од која земја ни доаѓаш? Дали слушаш електронска музика или само слушаш што е интересно?
Ај млад и зелен си. Слениот жур коа ќе те видам има да те испрашувам за Кирил, ако паднеш, забрана за идење по журови!!![]()

pa povelete da se izurkame dobro so Kire