cyberlady
стара чупа
Андроник напиша:Да разјасниме, ако некојси кој не го познавам ме пцуе на форум или чат, ама ич не ми чуе. Јас интернетот го користам да запознаам луѓе кои во обичен живот не би можел, луѓе кои живеат далеку, луѓе кои не би ги сретнал на слични места како моите итн. Иако доста различни од мене, сепак сум приметил дека имаме многу заеднички работи за секојдневно да се дружиме. Не очекуваш дека некој пријател може да те опцуе или слично на интернет, бидејќи тоа е подлогата за разговор, нели?
Имам прекрасни пријателства со луѓе кои сум ги запознал на интернет. Прекрасни луѓе со прекрасни умови кои обично не би можел да ги запознаам. За мене и за нив тоа е искрено пријателство, стекнато на интернет и е потполно исто доколку би било стекнато во кафуле, на пазар или кафеана. Зошто и интернетот е за тоа, оставете глупаците шо го злоупотребуваат. Инаку, гореспоменатата група на луѓе состои само 0,01% од луѓето кои секојдневно ги среќавате низ виртуелниов живот. Што значи, премногу е тешко да најдете сериозен, добар, искрен пријател.
На IRC запознав десетици девојки и сите ми дадоа. Не беа паметни, ама беа убави. Не жалам за младоста.