Дали жените се полигави под доза на алхохол?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Да апсолутно. Ама и полесни се за нас машките.. :wink:

На некои не им треба алкохол за да бидат лигави.

Некои се напалени,некој полигави,некои плачат.Да влијае алкохолот на лигавењето на жените.

Вчера приметив, помали девојчиња под доза на алкохол ептен се лигавеа и ептен глупо изгледаше тоа, а тие мислеа којзнае колку се интересни. :tapp:

Под дејство на алкохол гледаш навистина кој каков е. Ова не важи само за жените, туку и за мажите. Тогаш веднаш можеш да видиш кој е лигав, кој е кретен, кој е добар и весел и позитивен. Тогаш на виделина е се она што не дефинира одвнатре.

Се зависи од човекот,но во глобала жените повеќе се лигават...

Имав еден другар во еден момент плаче во друг се сме....одиме да купиме за јадење и едно куче ќе го удреше кола и дечково се смее хахаха ќе го удреше кола и после 10тина секунди почнува да плаче абе кучето ќе го удреше кооолааа али буквално плачење со солзи.. o_O потоа скоро стигнавме до продавницата и таков абе јас немам пари и почнува да плаче :pos::pos::eek:

:facepalm:

Jaс кога ќе сум дрво ќутам и зјапам во една точка, глас не ми се слуша, така да се е до човекот, можам да кажам дека 90% од овие што прават така се фолираат.

Зависи на која како и делува пијанството. Али во секој случај се полигави од вообичаено, и поемотивни, и побрзо може да ги фати хистерија, или да почнат да плачат. Не знам зашто, јас коа сум пијана скоро секогаш плачам, многу ме маваат емоции. :eek:

дефинитивно се „полигави“ if u know what i mean ..

images

Jaс кога ќе сум дрво ќутам и зјапам во една точка, глас не ми се слуша, така да се е до човекот, можам да кажам дека 90% од овие што прават така се фолираат.

Затоа јас наместо тебе зборувам :D

Лигави, досадни и неподносливи како тролој. Жена пијана не е ни да ја е*иш ни да ја шеташ.
Уствари за оралка се тогаш ок.

Сигурно ли само една точка гледаш :) Да не се дупло или тродупло..а и ја сум нешто како тебе..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom