Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The`bItCh напиша:Јас Дани ниту дадов сперма од дечко ми на испитување ниту ме интересирало некогаш што содржи спермата..Од кога почнав ме заинтересира и факт е дека тоа што го напишав го има во неа.
Јас не реков дека депресивните мора да голтаат.. а уште помалку дека ти си депресивна или болна. Свашта. Не знам во кој дел од постот се препозна/најде јас зборував општо ниту име, а ниту пак јузер од некој напишав.
Ако имаш ти некој контра аргумент те молам покажини го..
Сме биле здрави и пред да голтаме и од кога сме почнале со тоа.. Никој не голта за убавина.. ама очигледно е дека ти тоа не го сфаќаш.
Ти прочитај ја малце темава кога е дискутирана таму април мај и види уште од тогаш што сум пишувала и после збори... и на крај краева ако ти си таков човек што мислиш како мнозинството не се тревожи што има луѓе кои не мислат како сите..поздравgOJDO напиша:ц.ц.ц.ц..шо ти се вика вечита опозиција....бунтовник без причина
и?!ќе и залепат етикета???па кој к*р ако таа некоја голта??ако глеаме така,тогаш типот на кој што таа му голтала веќе сигурно се искурчил на повеќето другари,значи сепак тоа е нејзин избор!VargasTheBlind напиша:Мене сеуште не ми е јасно како на никој не му текна на тоа дека, све фино лепо отварање зближување све тоа али дека може некој чисто да брауза низ сајтов, прочита одредени изјави на одредени девојки, ѕирне слика у блог, и утре ја здогледа на улица и се раздере на другар му "ПЕДЕР ОВАА ГОЛТА!"
VargasTheBlind напиша:Мене сеуште не ми е јасно како на никој не му текна на тоа дека, све фино лепо отварање зближување све тоа али дека може некој чисто да брауза низ сајтов, прочита одредени изјави на одредени девојки, ѕирне слика у блог, и утре ја здогледа на улица и се раздере на другар му "ПЕДЕР ОВАА ГОЛТА!"
не знам колку годинки имаш, а и тие шо би рекле така....VargasTheBlind напиша:утре ја здогледа на улица и се раздере на другар му "ПЕДЕР ОВАА ГОЛТА!"
fala bogu mislam deka e kraj na moabetotThA-BiTcH напиша:Сакаат да голтаат.
Толку имав.![]()
Од кај го израчуна ова?ani_bitola напиша:no sepak sme 79 na sprema 20