allahov_rob
لا اله الا الله محمد رسول
Vashi mislenja....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можеш да отвараш тема барајќи другите да кажат тоа што те интереесира..мора да тргнеме од нечиј став..односно од твојот како автор на темата..и ќе ве молам без сеир..Vashi mislenja....
Ти треба прво едно убаво образложување.
Јас сум за откриена. In fact, комплетно гола би било совршено.
Да, ако е ладно... Посебно нозете - од таму иде студот!
Не можеш да отвараш тема барајќи другите да кажат тоа што те интереесира..мора да тргнеме од нечиј став..односно од твојот како автор на темата..и ќе ве молам без сеир..
Да. По можност со ќебе или јорган.
Зависи од времето надвор..
Иначе, не.
Зашто да го покрие телото?
Ако е ради да не ги провоцира мажите- тогаш е лејм оправдување...
Мојата вера не ми вика да се покријам од глава до пети ако на тоа алудираш.Ako si vernicka i ako ja pocituvas tvojata vera nema da prasas "zasto"
[zEUs];2552133 напиша:А и мажот е единствениот што треба да га види гола својата жена.
Во ред сум со тоа, се додека функцијата маж ја има секое машко створење со кое сум во периодот)
Мојата вера не ми вика да се покријам од глава до пети ако на тоа алудираш.
Муслиманството-да. Но не сум муслиманка.
[zEUs];2552133 напиша:Mислам дека треба.
Ако налага така религијата. Религиозен човек е добар човек.
А и мажот е единствениот што треба да га види гола својата жена.
Значи не е толку голем проблем облеката и стандардите на облекување колку што е честото менување на сексуалните партнери. Е сега не сакам да се правам паметен и да солам секој си го живее својот живот, ама факт е дека има неизличиви полово преносливи болести.
Верата е ислам, не е муслиманство ^^
Слејви, иначе, еве јас како инфидел не гледам зошто да се покривам. Може да ми објасниш, те молам?
Во ред сум со тоа, се додека функцијата маж ја има секое машко створење со кое сум во периодот)
Корекшн: исламот.Мојата вера не ми вика да се покријам од глава до пети ако на тоа алудираш.
Муслиманството-да. Но не сум муслиманка.
Da ama mislev deka vie imate kolku tolku poim od vasata vera
Spored biblijata.....
Ako zenata nesaka da se pokrie togas neka se strize:ako,pak,e sra,mp zema d ase strize neka se brici,togas neka se pokriva.I taka mazot ne treba da ja pokriva glavata svoja zasto e obraz i slava bozija a zenata e slava na mazot..
(Prvoto poslanie od Pavle do Korintijanite,11:6-10)
Ova e sto se odnesuva do tvojata vera....