Дали воопшто Шумахер се повредил на скијање ???!!!!!

• Креатор на темата Креатор на темата @Lbaneso
  • Време на започнување Време на започнување

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Локација
Minhen
Ова тема ЈА отварам зашто од почетокот ми беше сумливА повредата на Шумахер на скијање демек е во кома бла бла бла ....
Дали има нешто вистина во сево ова ??!!!!
Очекувам и некој од форумот да дава мислење ...

Последно уредено:
Ова тема отварам зашто од почетокот ми беше сумливо повредата на Шумахер на скијање демек сега е во кома бла бла бла ....
Дали може ова да биде поврзано со некакви финансиски проблеми на самиот Шумахер или пак на тие што нему му должат големи милионски суми ??????
A демек ако умре нема да му должат?
Дете, запад е тоа секоја пара поминува низ потпишан заверен банкарски документ, не е ова да ти даи Сотир 2000 евра кај него дома уз ракија па после ој докажи дека му борчиш а тој ти се заканва и ти ја пали плевната оти не ги враќаш парите

Lbaneso

Вистина е дека Шумахер доживеа тешка несреќа што никој не сака да му се случи ,да се вратиш од самата точка на смрт со тешки последици,да не можеш да одиш. За жал,тоа му се случува нему сега . Жал ми е што кариера на таков голем човек кој историски значи многу за сите генерации низ светот од најдобар на сите времиња во автомобилизам ,да завршиш во количка,неподвижен а живот имаш уште за живеење , навистина лошо е . Можно е да има финансиски проблеми зошто како што читав,поради сите работи што му се потребни за терапија ,дава по 20 илјади евра од ден,тоа е огромен трошок за било кој и каде во светот . Шумахер е херој од детство,кога беше жесток ривал со Миха Хакинен,беа златни времиња за нас во Македонија,да се залепиш и гледаш Ф1 пред ТВ :oops:

hakinen-i-sumaher-615x400.jpg

Ова тема ЈА отварам зашто од почетокот ми беше сумливА повредата на Шумахер на скијање демек е во кома бла бла бла ....
Дали има нешто вистина во сево ова ??!!!!

Теоретичар на заговор да не си? :P

Се се држи во голема тајна затоа ми е сумливо а не сум теоретичар на заговор експерт сум :vozbud::pos:
Па да не сакаш женаму да твитат за состојбата негова на секои пола сат ?

Јас предлагам темава да се затвори.

mozepi sumaker veke mu zdodealo da bide slaven pa namerno namestalka odkade da se znae niso nemoze da se znae denes po svetov........................

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom