Дали во Македонија има политичар на кој може да му се даде доверба?

• Креатор на темата Креатор на темата Станоја
  • Време на започнување Време на започнување

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Како што можам да заклучам од форумов политика,нема политичар кој може да ја извади Македонија од кризава.

Досега Никола Груевски се покажа како способен за оваа работа ама му треба подобар тим изгледа.

Дали навистина во Македонија има политичар или политичари кои сериозно ке се фатат за работа и ке ја извадат Македонија од оваа криза ?која и ја наметна... се знае кој....

Како што можам да заклучам од форумов политика,нема политичар кој може да ја извади Македонија од кризава.

Досега Никола Груевски се покажа како способен за оваа работа ама му треба подобар тим изгледа.

Дали навистина во Македонија има политичар или политичари кои сериозно ке се фатат за работа и ке ја извадат Македонија од оваа криза ?која и ја наметна... се знае кој....

Имаше ама го исфрливме,односно го исфрлија од употреба и го оставија да денгуби со МОК.:toe:

teska e koj ne znam
umrea poveketo a ostanati nema

Ако мислиш на тој дебелиот си се заебал:kesa:

Појак лажго немаме на овие простори,ама и појак оратор и преговарач со странци,а нам очигледно еден таков ни е очајно потребен во овие моменти на криза.Фактот кој укажува на тоа дека дебелиот сам се повлече од политика поради неуспехот на неговата програма уште повеќе укажува на тоа дека сепак излезе најпоштен од сите досегашни лидери во Македонија.
Се сеќавам како странците кој овде ни доаѓаат денес и си играат “писпиле копанче“ со Македонскиот народ и таканаречените Македонски политички лидери не можеа ни за мустаќ да му се фатат,само дремеа како млади невести и климаа со главите во знак на одобрување.
Ќе ги направеше “парам-парче“ и Караманлис и Дора,па можеби и Буш со Саркози,дури и Путин го имаше на дланка.Штета што Бугаринот ЉуБчо го тргна од сцената,најверојатно по инструкции на тогашната Бугарска политичка елита која се плашеше Македонија да не ги претрка во трката за НАТО и ЕУ.
Другиве политичари изгледаат како да лапнале преголем залак и стојат здрвени дури и пред најмалиот ЕУ кловн.:toe:

ABC;1334846 Другиве политичари изгледаат како да лапнале преголем залак и стојат здрвени дури и пред најмалиот ЕУ кловн.:toe:[/quote напиша:
Можеби едобар оратор, но ништо не е подобар од другите, што се однесува до тоа дека го исфлиле од политиката не е точно. Затоа што дебелиот сам се компромитираше уште кога се фати на јадицата на б.ц. со аферата големото уво, што ке рече сепак е врти опашка.

Патем ова не е одбрана за Лубчо бугаринот.:salut::nesum:

Појак лажго немаме на овие простори,ама и појак оратор и преговарач со странци,а нам очигледно еден таков ни е очајно потребен во овие моменти на криза.Фактот кој укажува на тоа дека дебелиот сам се повлече од политика поради неуспехот на неговата програма уште повеќе укажува на тоа дека сепак излезе најпоштен од сите досегашни лидери во Македонија.
Се сеќавам како странците кој овде ни доаѓаат денес и си играат “писпиле копанче“ со Македонскиот народ и таканаречените Македонски политички лидери не можеа ни за мустаќ да му се фатат,само дремеа како млади невести и климаа со главите во знак на одобрување.
Ќе ги направеше “парам-парче“ и Караманлис и Дора,па можеби и Буш со Саркози,дури и Путин го имаше на дланка.Штета што Бугаринот ЉуБчо го тргна од сцената,најверојатно по инструкции на тогашната Бугарска политичка елита која се плашеше Македонија да не ги претрка во трката за НАТО и ЕУ.
Другиве политичари изгледаат како да лапнале преголем залак и стојат здрвени дури и пред најмалиот ЕУ кловн.:toe:
Cile ti e ist ko Arben Dzaferi, i dvajvcata isklucitelno jaki oratori i teoreticari, slobodno mozat da te ubedat deka crnoto e belo, ama na delo i praksa ne se nisto podobri od ostanatite. Najjak politicar vo Makedonija bez konkurecija e liceto.
Sepak temata e za politicar na koj moze da mu se dade doverba i vo koj bi trebalo da imame doverba, takov nema, i ocigledno uste dolgo ke nema.

АБЦ и само АБЦ!

Особено поради неговите планови со администрацијата.

Ќе треба дебелоно “мексиканче“ Циле да го земам како “советник за манипулација со јавноста“,домашна и странска,оти од овие другиве во Македонија ништо не бидува,како да голтнале преголема “кнедла“ па сега не знаат кој крај да го фатат.:)

NIKOLA GRUEVSKI I SITE OD VMRO DPMNE~!

Да, има тоа е Никола Гуевски.Човек кој ги обедини скоро сите политички партии.

Да, има тоа е Никола Гуевски.Човек кој ги обедини скоро сите политички партии.
И ти кутриот имаш проблем со тоа пусто Р?Или го заебаваш човекот на кој му веруваш најмногу:helou:
И сеа вака сите обединети-КАДЕ?

И ти кутриот имаш проблем со тоа пусто Р?Или го заебаваш човекот на кој му веруваш најмногу:helou:
И сеа вака сите обединети-КАДЕ?

Па си го вика така “од милина“,слично како јас понекогаш.:toe::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom