D
Daedalus
Гостин
Роџер, тија не са средностатистички човеци/интелектуалци...
Јас ти говорам за Средностатистичкио Трајко со средностатистички просек, и средностатистички амбиции...
Ти ми говореш теорија... Некојси Били Бој со миљарди... Пред да се жене коа са почнале да прават миљоните, мислеш ли оти Били Бој не е ојдел барем еднч до Вегас на Курви, или на КанКун?
Јас ти говорам прагматични работи...
Луки, ја ти говорам дека треба да прекинеш да се фолираш и да изиграваш тракториста. Ја ти говорам дека иам врски и знам кој си и што си. Ја ти говорам дека е време да постирам некои твои постови од 2006. Очигледен е скопскиот така? И соад и дистрбд се срање. Слушај dying fetus

ГГ
Momentalno iam (tatko mi ima) FORD MONDEO 1.8 TDi 90 ks
Super dobra kola ,za 1,5 godina 90 000 km bez defekt a imase 200 000 koa ja kupivme, inace e uvoz od Germanija ama e na bg tabli
nasive pederi od masinski ne sakaa da ja carinat.
Za informacija ima euro 3 katalizator( specijalno instaliran da pomine na masinski), ama :sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:
Слушајте само метал. Јас почнав да слушам рок, метал, или подобро да речам тврд звук од најпрвиот и најдобриот албум на Linkin Park - Hybryd theory. Продолжив со Iron Maiden, за на крајот да слушам некаков хардкор и хеви метал, а особено да ги почитувам СОАД и Disturbed.
Инаку сега баш на 1 август ќе одам на OZZFEST во Бостон.