Дали вежбате, што вежбате и колку често?

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
вежбам како не.... секој ден по најмалку 10 пати слегвам и се качвам по скали до петти спрат..... плус цело време сум во движење.... башка и трчање околку зграда од сабајле со брачеда ми (не се дешават многу често ама ај) и не ми требит нешто појќе.... и да... ко ќе помислам дека идет лето и дека морам да вежвам (стомачни, склекови, тегови и такви ствари) ќе се засилам 1-2 недели и пак ќе престанам, ќе ме фатит мрза :mutava:

Идам во теретана скоро 5 години,ама со прекини.Секој прекин ме кошташе +10 кила,така да сега сериозно ке си ја сватам работата,за да немам проблеми со тежината.

Da,da......Vezbam redovno, vo teretana i toa 3 pati nedelno:sport1: :sport1: :sport1:

Kosarka, 4 pati vo nedelata, trcanje(3-4km) 2 pati nedelno, Jump rope-sekoj vtor den i formata mi e top

Нормално дека вежбам.. како викаат К-15: "in hello body, hello ghost".

1. Прво левиот, па десниот очен капак, 2 партии по 5 пати.
2. (целодневна вежба) Кликање/куцање со секој прст од двете раце барем по 500 пати.
3. (по избор) Пешачење километар и нешто до факултет + планинарење по брдото до ПМФ.

Секој ден.

жими се скапав во теретана веќе 4 години ве сум активен со некои паузи поради повреди...здраво тело здрав дух...

Пливање- едно 2 саата во денот(eден тренинг ми е околу 6км),сабота и недела 2x2 саата
Возење велосипед- 2-3 пати во денот околу половина час.
Го правам ова цел живот и немам никакви кардиоваскуларни проблеми(пу пу пу)

Топ сум на кондиција, издржувам цела журка од 10 до 5 сабајле, full time скокање и трескање. :pos: (Без табла) :pos:

Кондиција нула до пред некое време бев болен и сеа додека се вратам има време..форма не е лоша ама треба да иде напредto e to

Кондиција ќе видиме утре на фудбалче :zlo: инаку се загравам дома со склекови,стомачни, кревам кеси од Тинекс... :pos:

у топ форма сум нонстоп,а за кјондиција муабет да не правам,говедо бе говедо цел ден да ме оставиш цел ден ке трчам...

Можам да испијам 10 текили за 20 мин. и нишо нема да ми биде, иначе едвај праам 20 склека.

Не можам до на продавница да одам, и три ката по скали, за да се качам до дома, а за на журка сум спремен и два дена да скокам без да застанам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom