Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toreador напиша:Духови, телепатија, вампири, реинкаранација, парапсихологија, се' што не може да си го објасни човековата перцепција. Колку верувате во тоа? дали ви се случила некоја случка која ве убедила во спротивното? И како вие ја интерпретирате таа случка?
elka:) напиша:lugje ja veruem u natprirodno.... mi se imaat slucuvano nekoi raboti!!!! gleam covek po 2 sekundi go nema zimi se ej mn jezivo ne sakam ni da zboram za toa!!! moze ke mislite deka haluciniram ama ja mislam deka e stvarno i mn pati u son iam gleano neso so posle mi se slucuva istoto!!! Kako i da e sekoj si ima pravo na svoe mislenje:kajg:
Работите ги делите на 2 дела:тука правите грешка....
- научно објаснати
- работи кои не може да ги објасне науката
Правилната поделба е
- научно објаснати
- работи кои СЕУШТЕ не може да ги објасне науката
Ќе ги... објасне.... сега за сега сме лимитирани... едноставно умот не ни е доволно напред за да може да размислиме што се случило... но, ќе се објасне тоа... не за 10-20 но, можеби за 300-400 години, ако постои човештвото, ќе се открие каде оди пример душата по смртта, и зошто му се случувале такви работи на другар ти, или зошто тебе ти се пуштала чешмата....SkYw4lk3r напиша:E toa barem naukata ne veruvam deka ke go objasni ne se ne nikogas.