B
black angel
Гостин
da veruvam vo natprirodnoto,vampiri,duhovi i slicno....a so se desava u klipot mene ne mi otvara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден мој пријател (типот има 21 година) возел со колата накај гевгелија (ноќно време било накај 9/10 саат) и поминал низ некое село и на едно место пред 2 куќи му изгаснала колата (а била ганц нова колата, чудно да изгасне) пробувал да ја запали неможел и баталил, отишол кај една од двете куќи и тропал, тропал и отворил некој. И овој кажал што е проблемот и го пуштиле внатре (а, тие во куќата биле 2ца браќа). Седеле пиеле кафе и триста чуда. И типов рекол ај ја ќе идам да видам што е проблемот со колата. И излегол, стигнал до колата, ама ги заборавил клучевите на маса (во куќата) и се вратил почнал да тропа. Ама никој не отворил и комшиите излегле и му рекле: што е проблемот, зашто тропаш, овој кажал што е како е. И комшиите му рекле, абе дечко во куќава не живее никој од пред 5 години, тука живееа 2ца браќа ама загинаа пред 5 години. И пријателов се зачудил како така, сеа седел пиел кафе внатре. И викнале полиција, кажал што е проблемот.И џандариве ја обиле вратата и на масата стоеле 3 чаши од кафе и клучевите од колата. Мене кога ми го кажа ова се наежив, а и сега кога го пишував се наежив, па ова јас го сведувам на некоја над природна моќ.
А исто имам слушнато дека на патот за тетово, ако одиш пешки ќе слушнеш дечји плач, на тоа место имаат загинато 2 деца и мајка со кола, во сообраќајна несреќа. Мене ова ми се има случено кога одевме на екскурзија минатата година, застанавме таму зашто се расипа автобусот и чекавме друг. И додека го чекавме јас и еден другар одевме по автопатот и го слушнавме тоа и ни падна чудно и тука дојде еден со кола застана и ни вика што е проблемот со автобусот. Јас и другар ми го прашавме за тоа плачот (човекот беше од тука од околината) и ни рече дека на тоа место пред 3 години загинале 2 деца и мајка, а тие биле од неговото село.
Многу се наежив!
Поздрав
Е ај одлучи се де... веруваш или не веруваш? :smir:Јас лично не се замарам дали има друг живот после смртта, ни со духови, ни такви чуда.. за мене такви ствари не постојат.. а за вас ако постојат, одете на лечење![]()
da veruvam vo natprirodnoto,vampiri,duhovi i slicno....a so se desava u klipot mene ne mi otvara
абе ако се замараш со вакви работи цел живот ке имаш трауми. така да не се замарај битно не си бил сам. а замисли ја целата ситуација да си сам :nesvest: