Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зошто да мора да премине во друга фаза? јас знам луѓе што одат по 7-8 години, па еве уште не се во брак, а изгледа дека добро им оди...Ne , 90 posto se zimaat po kratki vrski,taka da po 3 godini vrskata stanuva bespredmetna ako ne otide u nekoj drug kvalitet kako brak familija deca
Ne , 90 posto se zimaat po kratki vrski,taka da po 3 godini vrskata stanuva bespredmetna ako ne otide u nekoj drug kvalitet kako brak familija deca
Поправи ме ако грешно те сфатив, ама дали тврдиш дека детето е единствената причина за брак? Не дека потписот на парче хартија е гаранција за љубов, ама брак склучен чисто зашто девојката останала бремена и ништо повеќе... Зашто ако тие двајца повеќе не се сакаат, а ете, се случило да чекаат заедничко дете... Поверојатно ми е дека ваквата врска (условно кажано) брзо ќе се распадне, него ли онаа тригодишна, која ти ја нарекуваш беспредметна.Ne , 90 posto se zimaat po kratki vrski,taka da po 3 godini vrskata stanuva bespredmetna ako ne otide u nekoj drug kvalitet kako brak familija deca
бракот е само формална работа, парче хартија