Дали вечерва ке има протест?

• Креатор на темата Креатор на темата nicotine
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е тоа, прво удри по своето па после по туѓото.. кој дојде да чека пред грчка, млати.. Зашто сеуште знам дека ке има и такви ненормални фаци

Treba da ima protesti ama ne samo pred grcka ambasada tuku pred site zapadnoevropski ambasadi i protestot treba da e primarno za ukinuvanje na vizniot rezim da moze ovoj narod malku svet da vidi a ne vaka getoizirani kako sto sme sega. I na tie protesti apsolutno e vazno nie da izgledame kako zrtvi na grckiot nacionalizam.

собир за поддршка може да има, ама строго пред влада. никако накај грчка, пошто секогаш ќе се најде некој глуп копиљ со мозок на врапче:
Имам еден пријате српски националиста од Белград е дечкото ако сакате можам да го прашам за некој совет за брзо и ефикасно разурнување на странски амбасади, па да му ебиме мајката на гомната. :tapp:
и поради ваквите одмагачи, што мислат дека ако фрлат камен накај грчка амбасада ќе го решат проблемот со името, ќе се усереме и ќе се ставиме во неповолна ситуација.

СЕГА ТРЕБА ЕДИНСТВО!!! НЕ СМЕЕ ПРЕПУКУВАЊЕ!!!

Едно е што треба, а друго е дали ке има.
Поради оваа неправда што ни е нанесена треба сите македонци самоиницијативно да излезат на протест. Но тоа не се случило 15 години, а нема ни сега.

neznam sto da kazam neznam sto da mislam samo gi sakam site braka makedonci i da se drzime i skame i dosta bea kavgi site da sme edno

Не разбирам зашто не им удрат клоца на грците од амбасадата и на тоа место нека се насели фамилија од шутка , ако треба да жибеат цигани нека бидат барем наши.

Да се излезе и да се слави,со знамето и музика, бидејќи покрај сите притисоци издржавме и си го зачувавме името!!!
Грци---од каде дојдовте, да не дојдевте!!!!

Да се излезе и да се слави,со знамето и музика, бидејќи покрај сите притисоци издржавме и си го зачувавме името!!! quote]

Ova e veke dobra ideja. Da ne pokazuvame slabost i celava situacija da ja pretvorime vo triumf.

abe sega da si go vratime STAROTO ZNAME i da se odrzuvaat mirni protesti ama za tepacki NE:nenene: na takvi javni mesta (ambasada i sl)tuku ako si nacekate nekoj ili nesto grcko!!!:vozbud::vozbud:

Леле малоумници... Пред малку ми стигна ова:

ПРАТИ ДО СИТЕ КОНТАКТИ..ДЕМОНСТРАЦИИ ВЕЧЕРВА ПРЕД ГРЧКА АМБАСАДА ДА ЈА РУШИМЕ СИТЕ 20 ЧАСОТ СИТЕ ВЕ МОЛИМЕ ШТО ПОГОЛЕМА БРОЈКА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ПОЛИЦИЈАТА НЕМА ДА ИНТЕРВЕНИРА И КЕ БИДЕ НА НАША СТРАНА !!!!

Последниот дел е...хмм... :pos:

Пред Гарчка Амбасада има цел арсенал полиција и војска, заедно со оклопни возила, барикади и се што е потребно....
А гледам и униформирани и цивилни единици кои ми се шеткаат по мало...
Значи кој и да е и ако некој планира да оди пред амбасада нека размисли два пати.

инаку името успеавме да го сочуваме.....

Леле малоумници... Пред малку ми стигна ова:

ПРАТИ ДО СИТЕ КОНТАКТИ..ДЕМОНСТРАЦИИ ВЕЧЕРВА ПРЕД ГРЧКА АМБАСАДА ДА ЈА РУШИМЕ СИТЕ 20 ЧАСОТ СИТЕ ВЕ МОЛИМЕ ШТО ПОГОЛЕМА БРОЈКА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ПОЛИЦИЈАТА НЕМА ДА ИНТЕРВЕНИРА И КЕ БИДЕ НА НАША СТРАНА !!!!

Последниот дел е...хмм... :pos:

Кој го пишувал ова, деца со вжештени глави и зовриена крв на 15 годишна возраст? :)

Еден протест како што беше со Тони Михајловски не би било лошо само сеа во дупло поголем број:vozbud::vozbud::vozbud::pirat:

Се согласувам со MaRyJaNe-poison да славиме што сме МАКЕДОНИЈА И МАКЕДОНЦИ што го сочувавме нашиот идентитет и името и да бидеме горди на тоа.А децата што ќе одат пред амбасада нека лежат на тоа уво дека полицијата нема да интервенира.

Јас предлагам протест за знамето.Мирен протест за да го исполни владата ветеното.Како оној со Тони Михајлоски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom