Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa kontrola vrz materijata ne e samo nejzino menuvanje. Kontrola vrz materijata e da te udrat so edno debelo drvo po glavata i ti da nemas nitu grebnatina. Toa go zemav za primer sega ama ima i drugi nacini za kontrola nad materijata. Kako uspevaat nekoi da lezat vrz sajki i pak nisto da nemaat. Mora umot da e posilen od materijata kaj niv zosto nie ne mozeme a tie mozat.Темава треба да се вика телекинеза...
Не, не може да се менува и управува материјата без директен или индиректен физички допир.
Pa kontrola vrz materijata ne e samo nejzino menuvanje. Kontrola vrz materijata e da te udrat so edno debelo drvo po glavata i ti da nemas nitu grebnatina. Toa go zemav za primer sega ama ima i drugi nacini za kontrola nad materijata. Kako uspevaat nekoi da lezat vrz sajki i pak nisto da nemaat. Mora umot da e posilen od materijata kaj niv zosto nie ne mozeme a tie mozat.
Znam deka budistickite svestenici nemaat grebnatinki od takvi raboti. A licno dosega ne sum videl nikoj.Ти знаеш некој човек кој кога ќе го удрат по глава со труп ќе нема гребнатинкана главата? Дали воопшто ќе има глава?
И остај ги тие што ги гледаш по телевизија што лежат на шајки, не значи дека ја контролираат материјата, значи дека имаат многу добар баланс, а тој сигурно не го постигнале преку ноќ!
Normalno deka ke imaat posledici ako im zabodam noz ama cudno mi e kako mozat da odat po sarci ili pak da lezat na sajki.Епа имаат добар баланс или па ги имаат блокирано рецепторите за болка , така ништо не осеќаат. Иначе земи ти забоди го со нож види дали нема да има ништо...
Како?Pa kontrola vrz materijata ne e samo nejzino menuvanje. Kontrola vrz materijata e da te udrat so edno debelo drvo po glavata i ti da nemas nitu grebnatina. Toa go zemav za primer sega ama ima i drugi nacini za kontrola nad materijata. Kako uspevaat nekoi da lezat vrz sajki i pak nisto da nemaat. Mora umot da e posilen od materijata kaj niv zosto nie ne mozeme a tie mozat.
Znam deka budistickite svestenici nemaat grebnatinki od takvi raboti. A licno dosega ne sum videl nikoj.
умот е мн посилен од материјата. потполно се согласувам со тоа дека оние кои можат да ја постигнат таа концентрација и да искористат поголем процент од мозокот можат и да управуваат со материјата...
Точно е тоа Агора, значи се е во распоредот на шајките кои се допираат до телото на човекот кој лежи на нив. Дали имаш видено дебел човек да проба да лежи на шајките? Не, и нема ни да видиш, затоа што ако дебел човек проба да легне на шајките тие ќе завршат длабоко во неговото тело. Сите луѓе кои што лежат се ептен слабички и немаат доволна тежина за да шајките пробијат во нивната кожа.Ti mozes da go storis toa. Ajde ako mozes ke se dogovorime da mi pokazes.
кога ќе научиме да ја контролираме нашата спиритуална енергија, која е поврзана со се друго што постои...бидејќи се друго е енергија...ќе можеме да манипулираме со реалноста