Дали свирите некој инструмент?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Ja mnogu ljubam da sviram Gitara ama ne elektricna so distorzija nego akusticna i nesto taka po klasika. a inace peam (ako moze da se narece toa peenje :) ) vo "Mortar" i ke treba da ne slusnete naskoro. moze na Rock Fest.

едно време се глупиравме со едно другарче, ја гитара он бубњеви, он си продужи со бубњевите, јас ја баталив гитарата...едино ако ми се засвиѓа некоја песна шо ке ја слушнам па да пробам да ја откријам по слух, ако не ми иде ке се изнервирам и ке ја оставам...:icon_lol:

гитара него шо па највише од децава свират гитари

The_Grim напиша:
Ja mnogu ljubam da sviram Gitara ama ne elektricna so distorzija nego akusticna i nesto taka po klasika. a inace peam (ako moze da se narece toa peenje :) ) vo "Mortar" i ke treba da ne slusnete naskoro. moze na Rock Fest.
Rock fest имаме свирено и може да ти кажам немој да одите најружен фестивал сто сум свирел се е наместено однапред се даваат награди по нарачка
али колку за прв пат да се разбие ледот не е лошо

Јас свирам ама имагинарно.
Сакам да научам ама од учењето нема ни у.
А и не мора сите да свириме некој инструмент.
Уживам во мелодии на другите луѓе.
Стално си музицирам во себе, о за своја душа нели. :)

ucham sea u usa da sviram klavir devojka mi e zver za klavir mnogu ubavo sviri na klavir sea za sea ucham valjda do maj ke bidam dobar pa ke vi otsvira nekoja pesna

Иначе Рок Фест......
Боље да не идете Грим....

Mesaja напиша:
Иначе Рок Фест......
Боље да не идете Грим....

A be vidi sea podobro tamu otkolku nikade...neli??
barem da se pretstavime na makedonskata publika deka postoime. moze na nekoj ke mu se zasvigjame. ху ноус?! Neli?

I mene ustvari ne mi e tolku do natprevar i do nagradi i do slicni gluposti. kazav vo eden prethoden post deka pravime muzika ne za da bideme popularni tuku zasto sakame da pravime muzika i toa ne ispolnuva. ne mi e mene do nekoja glupa el. gitara YAMAHA...mene mi e do FILINGOT da bides na scena...vo tvoj svet....vo tvoja pesna....da bides oprkuzen so zvuci sto znaes deka se tvoja kreacija i deka toa te ispolnuva.toa e edinstvenata pricina sto pravam muzika. Pozdrav do site sto go pravat istoto. (a sega posto izedov premnogu gomna ovaa vecer....odam da si legnam....) Peace!

The_Grim напиша:
I mene ustvari ne mi e tolku do natprevar i do nagradi i do slicni gluposti. kazav vo eden prethoden post deka pravime muzika ne za da bideme popularni tuku zasto sakame da pravime muzika i toa ne ispolnuva. ne mi e mene do nekoja glupa el. gitara YAMAHA...mene mi e do FILINGOT da bides na scena...vo tvoj svet....vo tvoja pesna....da bides oprkuzen so zvuci sto znaes deka se tvoja kreacija i deka toa te ispolnuva.toa e edinstvenata pricina sto pravam muzika. Pozdrav do site sto go pravat istoto. (a sega posto izedov premnogu gomna ovaa vecer....odam da si legnam....) Peace!
се е тоа во ред и ја така мислев ама кога ке отидеш и ја дизас салата во воздух гледаш како 200 - 300 луге пред тебе прават лом на твојата музика
а djeri одбира некој band што не знае ни ритам да држи и му дава 2-3 место пошто се синови на некои мајмуни ти доаѓа да пукнеш од мака

Порано свирен на хармоника!Али ми сто едно 3-4години под кревер и прашинка си фатила!Сега сум заборавил незнам песна да исвирам!:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:

kojoti напиша:
се е тоа во ред и ја така мислев ама кога ке отидеш и ја дизас салата во воздух гледаш како 200 - 300 луге пред тебе прават лом на твојата музика
а djeri одбира некој band што не знае ни ритам да држи и му дава 2-3 место пошто се синови на некои мајмуни ти доаѓа да пукнеш од мака

A be pak ti so toa....ti kazav ne mi e do nekoe mesto ili za nekoja Мадафакинг YAMAHA gitara.....samo filingot mi e biten...filingot da "rokas" na scena....i da se pretstavime na makedonskata publika!

inace i ja sviram el. gitara i iam epiphone sg crna ja kupiv letoska od amerika i mnogu mi se svigja. inace sakam da si zeam ili nekoj gibson, dean, esp ili 7 zican ibanez

I play, Bass, guitar, a bit of drums and keyboards..

само не ме терај да ти пеам, освен ако е за фајронт!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom