Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Гарант има нешто...колку и да сакам неможам да заборавам. Во моите 5 минути,макар биле и по 10 години враќам десет пати полошо. Не дека го мислам или го планирам,едноставно се погодува се на место и време е за ударац под појас.

тоооооооо,удри јаче манијаче..:salut:за се има вратка у животот- се сложувам

Е ја не сум шкорпија, ама памтам се. И добро и лошо што ми било сторено. Сега не идам у таа крајност за да се осветувам и враќам, ама па не се ни понашам како да е опростено и заборавено. Едноставно не се преоѓа преку некои работи лесно.

Да сум,долго памтам и враќам така да пазете се

Па,да.Зависи од ситуација и каква штета ми е направена.
За враќање,враќам 10 пати потешко,па и над тоа. :zloo::popce::oeoeoe::angel::brlav::pos:

Паметам но не враќам.Инаку се си стои во меморија :) но не сум одмаздољубив.Тоа му доаѓа нешто како опростено, но не и заборавено.

Oprashtam, ali nikad ne zaboraam

Не сум. Оставам на судбината, и си гледам напред.

Памтам, големо злооамтило сум. Ако е мала ствар оставам да си течат работите по природен тек и самата личност да си добие што си заслужува, а јас само да си гледам од страна со мерак. Но ако е нешто сериозно, некој навистина да ми згази на опаш, не оставам туку така, превземам одма акција.
:sakasuste::sakasuste::sakasuste::uzi::uzi::uzi:[DOUBLEPOST=1529146939][/DOUBLEPOST]
Па,да.Зависи од ситуација и каква штета ми е направена.
За враќање,враќам 10 пати потешко,па и над тоа. :zloo::popce::oeoeoe::angel::brlav::pos:
и јас 10 пати, не само што му враќам, него имам и чувство дека си го задоволувам егото со него

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom