ДАЛИ СТЕ ЗА КАМПАЊИ?

• Креатор на темата Креатор на темата BuSarCe
  • Време на започнување Време на започнување

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Локација
Australia
СО ОВАА ТЕМА САМО САКАМ ДА ВИДАМ ДАЛИ ИМА НЕКОЈ ИСТО МИСЛЕНИЦИ.ПРОТИВ СУМ КАМПАЊИ И ТАКВИ ГЛУПОСТИ ТРОШЕЊЕ НА ПАРИ ВО ПРАЗНО,ЛАЖЕЊЕ НА НАРОДОТ И ДЕЛЕЊЕ НА ПАРТИИ,МЕДИУМИТЕ ГО ВРТАТ ИСТОТО ДЕНЕС ОХРИД,ПРИЛЕП НЕЗНАМ КАДЕ,НЕ ВИ Е ПРЕКУ СЕ? НЕМОЖАМ ДА ГИ РАЗБЕРАМ НАШИОВ МАКЕДОНСКИ НАРОД ЗОШТО СЕУШТЕ ЈА ЧУКА ГЛАВАТА ВО ЅИД.
ПА ЕВЕ БРАЌА ОНИЕ КОИ СЕ МАКЕДОНЦИ ПРАВИЛНИ МАКЕДОНЦИ ДАЛИ ПОСТОИМЕ ИЛИ СЕ ОТИДЕ ПО ПАРТИИ.:toe:

Ако не постојат кампањите и пропагандната партиска машинерија ќе нема кој да му го пере мозокот на Македонецот. Да, против сум, но што аку сум против јас, ти и уште илјадници други? Би смениле ли нешто во врска со ова?

абе не е народот виновен-на ваа безработица кј ке оди:toe:...а инаку кампњите се редовна практика во мнозинатаземји-тоа не е тросење(кај нас може перат нивнилуге пари па финансират кампањи ко беземски донации а лимитот за донација го надминуваат).

18 години МНОГУ ЕЕЕЕЕ........Едното исто.Кампањи,секакви лажни ветувања,манипулирање до максимум со НАРОД,перење мозок,ветување влез во ЕУ и НАТО,а остварување на изборното ветување НЕМА.Се прашувам ако не беа ЕУ и НАТО со што ли ќе ја пополнеа изборната кампања????

Во секоја демократска држава како и во Македонија постојат кампањи. Преку нив кандидатите си ги презентираат своите програми што ќе ги спроведат во текот на нивните мандати. Луѓето ги читаат програмите на кандидатите и според нив ги базираат одлуките за кого ќе гласаат, не можете да ги укинете овие кампањи. Е, сега дали се лаже преку нив или не тоа индивидуално за секој кандидат.

Проблемот не е во кампањите. Проблемот е во многу честите избори. направени се така што нон стоп народот го држат под пресија и тоа смета. Не смета кампања кога е една на четири години, ама никако да ги средат да бидат се заедно, па еднаш и готово.

секако против.секој може да си игра со туѓи пари,ама тоа не е во ред.ама сите ни ебаа ...

Ги мразам платените политички програми на ТВ, инаку од кампањата оправдувам само да ги кажат нивните идеи доколку би победиле, а реклами како за Лептен што беа досадни не ни требат!

можам мирно да спијам:smir: а за ова мора луѓето да веруваат,нема везе јас мислам подобро денес запни се една работа дома средиси одколку да се скита со автобус:toe:
што ќе биде дека ќе излезам и ќе го слушам од вмро или од сдсм,се знае што се кажува.вечерва ќе го сокршев тв.на секој програм еден за сите еден за сите:drk:

се надевам дека ќе има ПРАВИЛНИ МАКЕДОНЦИ кои не го делат народот на сдсм и вмро.туку само на Македонци.ни вмро е патриот ни сдсм.:toe:

Јас сум ЗА кампањи, од било каков тип. Пред изборни, против абортусот, против сидата, против Свиленко, против Ранко, Петко и Станко.....иначе нема плата на први да земам :)

незнам ваљда си у право Точкест,е па едно прашање за оние кои се зависни и кои се борчлии на политиката,би се противеле ако еве јас и еден куп млади кои не сме партиски определени немаме од никаде примање,да сме против Македонското име доколку гркот ни потфрли некоја пара.ќе речите предавници??? а ние не сме предадени во сопствена земја?каде е Македонското тука? значи јас сум сместен имам кров на глава ти оди крши глава на друго место но под еден услов запамти дека си Македонец.можи ме разбирате што сакам да кажам а можеби и ми се имевате али јебига тоа сум јас:smir:

незнам ваљда си у право Точкест,е па едно прашање за оние кои се зависни и кои се борчлии на политиката,би се противеле ако еве јас и еден куп млади кои не сме партиски определени немаме од никаде примање,да сме против Македонското име доколку гркот ни потфрли некоја пара.ќе речите предавници??? а ние не сме предадени во сопствена земја?каде е Македонското тука? значи јас сум сместен имам кров на глава ти оди крши глава на друго место но под еден услов запамти дека си Македонец.можи ме разбирате што сакам да кажам а можеби и ми се имевате али јебига тоа сум јас:smir:

Не ме свати, не сум партиски обоен и најмногу хејтам предизборни лајнарии. Само работам у маркетинг агенција и јебига, ако дојде Бојо или Фрле и рече да ми прајте кампања ќе му праиме зашо ќе платат. А ако не дојдат ќе иаме помалце пари.
Ја ко шо го глеам ова со кампањиве луѓето имаат ќар само по една две маички и две три капи кои ќе ги носат кога ќе треба уље да се мења на колата, и упаљачи пенкалца за да палат цигари и пишуваат спортска. Не глеам некоја друга асална причина за да бидеш ЗА КАМПАЊИТЕ

Јас сум за забранување на политичките кампањи најмалку во радијата, да не мора и на радио да ги слушам спотовите, да може човек да ги преживее некако изборите без да биде нападната и под постојан психолошки притисок кој директно влијае на неговата продуктивност.

Не ме свати, не сум партиски обоен и најмногу хејтам предизборни лајнарии. Само работам у маркетинг агенција и јебига, ако дојде Бојо или Фрле и рече да ми прајте кампања ќе му праиме зашо ќе платат. А ако не дојдат ќе иаме помалце пари.
Ја ко шо го глеам ова со кампањиве луѓето имаат ќар само по една две маички и две три капи кои ќе ги носат кога ќе треба уље да се мења на колата, и упаљачи пенкалца за да палат цигари и пишуваат спортска. Не глеам некоја друга асална причина за да бидеш ЗА КАМПАЊИТЕ
ок оправдано :smir: али има други кои се партиски вработени од едни или другите кои мора да одаат по кампањи онака кажано продадени души.не земај се на себе :smir:

ок оправдано :smir: али има други кои се партиски вработени од едни или другите кои мора да одаат по кампањи онака кажано продадени души.не земај се на себе :smir:

Обоените се претежно џаболебари, луѓе без работа и без перспектива за животот. Скратено, курајбери кои за џабе го трошат кислородот. Да имаш партиска книшка значи да лепиш плакати, и одиш од врата на врата и да го даваш реквизитите кои ги спомнав у предходното мислење т.е. да изиграваш болен мајмум. Епа кој сака да биде болен мајмун, пиши му крст

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom