Дали сте срамежливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Мар мар
  • Време на започнување Време на започнување
ne. ni kako mala ni sega. ponekogas preteruvam so nesramezlivosta

Поарно бех ноооооооого срамежлива, а саа скоро ич...Ного ретко ми е срам...И ного ми е убаво :):)

Pa, ne sum ic sramezliv, a nemam ni trema. Sega ne sakam da dobiete vpecatok deka sum nekoj frik koj se pravi vazen niz gradot, ova ona..

Bi sakal da bidam malku sramezliv, no.. sto da pravam :(. Bas mi se dopagaat po malku sramezlivi devojki, ne znam dali e taka oti mi e interesno da gi nateram da se druzat, da se zabavuvaat, ili pak oti mi e interesna nagradata ( tanc so nea na primer )...

Да,и тоа многу дури знам да се вцрвенам у образите ко патлиџан,и многу ми смета тоа,ми смета во комуникацијата со луѓе воопшто!!!Проблем.

Ако некој човек е повлечен, срамежлив..нема да успее премногу во животот.

Вака ни викаше еден мој омилен професор: -Кога ќе се најдете во ситуација на срам само кажете си дека СРАМОТ Е ОДЛИКА НА ГЛУПАВИТЕ и продолжете напред :vozbud:

Па срамежливоста како особина е многу симпатична,а за тоа дали срамежлив човек може да успее во животот тоа зависи од личноста.
без разлика дали е срамежлив или не.Мене на пример многу често ме фаќа срам за некои работи што сакам да ги направам,а тоа според мене не значи дека нема да успеам во животот.

Мислам дека срамежливоста е пролазна особина

Sramezliv sum samo so devojka koja mi se dopaga za se drugo go svakam kako zezancija i sekogas mi uspeva zatoa sto glumam seriozen i ozbile tip.

Срамежлив сум да ептен. Посебно кога е у прашање личност што ми се свиѓа, 99%од случаите ми отишле у загуба само поради тој проклет срам, единствено сум без срам кога сум под дејство на алкохол. А кога се збори за срам од нешто на некој да му кажам тогаш не, некои работи кои што се важни и треба да ги кажам не ги кријам, кажувам во лице понекогаш боли но тоа е тоа.

Soznam...za stvari kako ljubov i odnos sprema onoj so mi se svigja, da se stramam i toa mn ali za dr raboti ne...voopsto..

порано многу се срамев,на еден мој роденден (значи мн мала) од што ми беше срам не излегов од позади гарнитурата во дневна (имаше простор) и има слики од тоа и ден денес ми го зборат...сега се срамам ама со мерка.Многу црвенеам:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redfи ми треба време да си ја вратам нормалната боја на лицето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom