Cheross
COOL BOY
Jaс лежев св еразмо 2 недели имав тешка сообракајка,големи повреди на черепот и внатрешно крваренје,ако не се оперирав за 2 или 3 часа.јас немаше да бидам во форумов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

пеерверзии, напален бев уште као мал по медицински сестри. А после тоа бев на операција за крајници, бевме едно 7-8 деца што беа за операција истиот ден и сите чекаме пред операциона сала. Доага една сестра и на сите по една инекција ни бута во гзот за заспивање. Јас копиљ глеам и се чудам после 20 30 минути сите заспани. Се развртувам на креветчето и од таму доага сетрата и вика
. Се будам без крајници, не можев да голтам пиев и јадев од цевка неколку дена, ама за тоа од тогаш до ден денешен здрав сум ко дрен.
Вечерта мислам дека ми беше НАЈДОЛГАТА вечер во живото. Прво, смеев да лежам или на стомак или на страна, арно ама кревето беше вдлабнат и никако не се лежеше така( а јас и каков сакаш дај ми кревет, не можам да лежам на стомак). И сабаљето кај 6-7 таман шо заспав, еве ги децава од средно медицинско чаршави да ми менувале. УПМ. И од ОДМА на брат ми му звонам, без да знај никој, да дојди да ме земи...Докторо ме начека на врата, и ми вика...не можам да те држам со сила, ама јас понатаму не одговарам за тебе. Ако сакаш да бидиш здрав следниов месец освен ВЦ - то , СЕ да заборајш....најдолгио месец во живото...
немам лежано фала му на бога така да..не ни сакам