Дали сте ѓубриња?

• Креатор на темата Креатор на темата Satyr
  • Време на започнување Време на започнување
во 99,9% од случаите не само ко ќе ми стапни некој ептен на живци

губре сум спрема оние кој ми згрешиле наголемо

спрема другите сум фин дечко од маало

знам да бидам огромно ѓубре спрема луѓе кои ми згрешила и спрема луѓе према кои осеќам одбивност како од нивна така и од моја страна...

Temata me raspolozi i plus pocnav da mislam dali sum gjubre ili ne. Izleze deka vo princip ne sum ama...ama ako moram??? e togas sum pojke od gjubre:nesum:

Сите сме понекогаш ѓубрина, некогаш и без да сакаме. Сепак, никогаш прва не оставам таков впечаток, само враќам ко ќе ми се згреши:wink:. Тогаш сум најголемо ѓубре

Па ако има причина не му ја мислам мн мн коа треба нешто да се напраи или каже :)

хаха за тие шо заслужиле сум ептен големо ѓубре... ама тие шо ми се мили и шо ми значат нека ви кажат дали сум им напраил нешо лошо :)

И сум и не сум. Понекогаш сум многу обзирен кон останатите и сакам да им помогнам, но понекогаш сум големо ѓубре.

ја ... најчесто ги третирам луѓето ко они мене ... ама може некад ако некој лошо те третира и неможеш ти него така да му вратиш ... онда идеш на други луѓе се истуриш ... на повеќе луѓе се дешава тоа ... на пример татко ти ... неможеш да му вратиш и идеш другари или дечурлана низ маало ги шлапаш ги нервираш ги омаловажуваш итн итн ...
Решење за ова : КУПИ СИ БОКСЕРСКА ВРЕЌА ! :)

често ги реметам оние што ми згрешиле нешто
-ако ме дупат у здрав мозок
-ги фатам у лага
-иронично ми се однесуваат
-си слушнам муабет од нив
-материјално сакаат да ме искористат
-....бла бла бла....

Знам да бидам ѓубре...но само со луѓе коишто заслужуваат да бидеш ѓубре со нив...
Инаку...се контролирам шо зборам и како зборам и некад знам да заебавам некого до таа мера да прејдам у џубре. Но ако осетам дека сум претерал најшмекерски ќе се извинам...

Знам да бидам ѓубре...но само со луѓе коишто заслужуваат да бидеш ѓубре со нив...
Инаку...се контролирам шо зборам и како зборам и некад знам да заебавам некого до таа мера да прејдам у џубре. Но ако осетам дека сум претерал најшмекерски ќе се извинам...

Ja pa obratno..

Gjubre sum kon tie sho gi sakam..posho neam so da praam...gi dupam,se zezam,chesto preteruvam,i im nabivam kompleski,gi remetam...ali go praam na nachin da ne se navredat.. :) i me sakaat takov:) Djibrosan :)

Kon tie sho go zasluzuvaat..onaka..seriozno? hmm..kon niv sum djubre na razlichen nachin.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom