Дали сте фотогенични?

Обожавам да се сликам.Ако може и 24 саати би се сликала:kesa:
А за каде гледам додека се сликам..па нз кај ќе ми текне.
Па може да кажам дека сум фотогенична :pipi:

само од едната страна :pos2:

нее многу мразам да се сликам пошто не излегувам убаво на сликите...

па да фотогеничен сум, сега зависи и како ќе застанам која поза ќе фатам ама во повеќето добро е.

Не,не сум..барем така мислам.И не сакам да се сликам со други ич..сама може некогаш зашто потоа ги правам сликите на фотошоп и интересни ми се:)

Многу сакам да се сликам и да имам слики од секоја можна ситуација во која сум присуствувала ама па од друга страна ич не сум фотогенична и стварно се нервирам заради тоа :nerv:

Слабо фотогенична:icon_neut и мразам да се сликааааааам:tapp:

Не сум нешто посебно, а и сликањето ми е шит. (зборам за претерано сликање)

Презадоволна сум како искачам на слики...мислам дека дури сум и префотогенична :smir:

Паааа... мислам дека сум фотогенична...или барем така велат...:baeh: Инаку најчесто сакам да се сликам,ама зависи од расположение...Ако сум бесна и се лутам на цел свет , ич не ми е до смешкање... :nenene:

Леле...ич!:( Не мразам да се сликам ама ако можам после да ја видам фотката и ако не ми се свиѓа да ја избришам.... :pipi: Ако неможе- тогаш мразам да се сликам! Не сакам да ме слика некој што не го знам...тогаш правам апла глупа фаца...А кога се сликам обично не се смеам, онака само...некоја развлечена насмевка, не cheese! не знам зошто, спонтано го праам тоа ваљда! А баш сакам да испаѓам добро!:pipi:

Мразам да се сликам.
Ич не сум фотогенична, најчесто сликите на кои сум се на заебанција сликани.
То ти е, грд човек, што ќе се праи. :)

Мразам да се сликам.
Ич не сум фотогенична, најчесто сликите на кои сум се на заебанција сликани.
То ти е, грд човек, што ќе се праи. :)

Aбе шо. Убавите луѓе не испаѓаат убаво на слики. Така барем ме тешат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom