Дали сте фотогенични?

Фотогеничност- не знам баш
cs.gif

Да се сликам сакам- многу
bk.gif

Се сликам- насмеана :icon_bigg

Гледам- право во апаратот :icon_eek:

Незнам дали сум:toe::pos2: на некои слики сум убава на некои не, ама затоа сакам да се сликаам, али битно е и кој ме слика, инаку сакам и јас да сликам:vozbud:

Па арен сум , имам фаца за на слика.

Не, ама уопште... Не знам дали во мене или во апаратот е проблемот.
Ко вештерка искачам:pipi:

Да фотогенична сум си и често си се штракам по дома :D

Зависи... Некогаш да, некогаш не.
Најчесто не ми се допаѓа како излегувам на слики. :kesa:

велат дека сум... во живо не сум некој лепотан, ама затоа на сликите искачам убаво... обожавам да се смеам (обично на слики сум од 6ка до 6ка) ретко се сликам со затворена муцка... али и тогаш имам насмевка... обично гледам во апаратот, не ми е битно дали се местам или ме сликаат случајно... секако испаѓам добро...;)

бтв: нарцис сум...

Da fotogenicna sum porano, ko pomala i pozirav za nekolku svetski spisanij slikaneto veke mi e dosadno zs tatko mi postojano se setase so fotoaparatot vo race i pogolemiot del od familijata mrzime da se slikame sto e i normalno se sto e preterano e dosadno.:toe:

Pa .. da vi kazham pravo .. ni sum fotogenichen, ni sakam da se slikam :) Ne sum zhensko da se slikam :D

ајдее, ти сите што се сликаат ги направи женски.
еве кажете вие дали јас сум фотогеничен...
, али без разлика , ја неможам да го сватам тоа, фотогеничност,...имам од мене и убави слики , а имам и катастрофални ...што знам.Онака не чуствувам потреба да го воведам поимот фотогеничност

велат дека сум... во живо не сум некој лепотан, ама затоа на сликите искачам убаво... обожавам да се смеам (обично на слики сум од 6ка до 6ка) ретко се сликам со затворена муцка... али и тогаш имам насмевка... обично гледам во апаратот, не ми е битно дали се местам или ме сликаат случајно... секако испаѓам добро...;)

бтв: нарцис сум...

Кај мене па обратно велат.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Шала на страна...На некои слики излегувам супер, ама на некои сум страшило.:wink:

more na site sum strasilo... sto mislite od koja pricina ne stavam sliki u galerija... nejkam da plasam mali deca...

Мислам дека нема човек што секогаш на слики испаѓа убаво или пак неубаво. И затоа и јас не знам дали сум фотогенична. На некои - да, а на некои јок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom