Дали сте биле искористени?

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
da, mnogu pati sum bila iskoristuvana no sum go prostuvala bidejki ako se raboti za licnost koja ja sakam sekako deka ke i prostam a ako ne gi namaluvam odnosite so istata.a pak jas nikogas ne bi iskoristila nikoj bidejki...ednostavno ne sum takva licnost. no mora da se soocime deka postojat i takvi luge vo svetot koi mislat samo na....:toe::toe:

е па да сум користела и јас но не со лоша намера

Па досеа ме немаат искористено.И да пробуваат не можат секад ја знам намерата зошто некој се дружи со мене и затоа многу малку се луѓето на кои им верувам.А јас никогаш немам искористено некого за нешто:baeh:

Тешко

Да ме искористи некој, тешко.Сакам да им помагам на луѓето и на сите им давам една шанса , ако знаеш да ја искористиш , тогаш во секое време сум тука.
Ама ако забележам дека некој однос се заснова само на тоа на некој постојано да му правиш услуги без да ти рече Фала или се да зема здраво за готово.Тогаш :toe: , не ми треба некој таков во мојот круг на пријатели.

me koristele,sum koristela...fair enough :)

да ме искористувале али не се каам , од грешки се учи

Може да се деси некој да ме искористи (освен сексуално:pusk: :nenene: ) ама еднаш може да ме заебе, вториот пат...:nenene::violent1: :kickbox: :angry3:

da ednac u zivotot i ja nauciv lekcijata cool i sea ne dozvolvam hehe

Одма приметувам такви обиди, и само ги избегнувам. Не сум вулгарен и не им ги кажувам работите во лице дека сваќам во што е работата. Едноставно се тргам настрана.

Досега никој не ме искористувал и после да го нема со години, и оддеднаш му текне да се јави и пак за некоја услуга.

Имам другарчиња на кои увек сум и помагал, а исто и они мене ми се нашле во животот, и си се дружиме. Но на некој да сум му завршил некоја работа и после да го нема нигде никаде, не ми се случило.
Така да никој не ме искористил, а и не сум искористувал и јас некој.

hmmmmm sum bil nekolku pati iskoristan mislam na finansiski nacin hej ama pak sum ziv ama tie nemat oci da mi izleguvat pred mene ,ama ne sum iskoristuval dosega nikoj vo zivotot i nema da iskoristam i vo idnina nikoj,ako edniot se druzi so drugiot za korist toa odma ke izleguva na videlina za brzo vreme

Мене сексуално ме искористуваат убавите девојки.

Garfield напиша:
Мене сексуално ме искористуваат убавите девојки.

јак си батееее :))

Мое мислење е дека, нема некој што не бил искористен. Моzеме само да се приправаме и да негираме дека не сме биле искористени ,ама факт е дека непостои некој НеИскористен... :nesum:

Нормално дека сме биле, само финтата е кој колку успева да не дозволи да му се случува тоа постојано. Мене секогаш ќе ми се случува, во тоа сум сигурна. Добар човек секогаш е најлесен за искористување, без оглед како, а ги има милион подли начини. Е сега, не дека не го знам тоа од одма или малку покасно, ама како мутава, дозволувам да се прибере искористувачот и да прекине со многуте мои дадени шанси. Кога ќе ми дојде преку глава, секако дека е крај на нашето познавање и не се чувствувам крива ни должна да објаснувам зошто е тоа така ... сметам дека секој е доволно свесен за своите постапки и не сакам нахнадно да му ги укажувам.

Ne velam deka nikogas vo zivotot ne sum bila iskoristena,ama takvite situacii bile retki.Ne sum premnogu dobra,ne pravam raboti za ater,ne sum od tie so im e tesko da kazat "ne".Stom uvidam deka nekoj ima necesni nameri ili samo saka da me iskoristi na fin nacin go odbivam.Za vistinskite prijateli sum postojano tuka,a za nekoj so se javuva odvreme-navreme i toa sekogas koga mu treba nesto-ne.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom