Дали сме сами во вселенава?

• Креатор на темата Креатор на темата RapToR
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доаѓам и јас :helou:
Само да не ни бутаат некои сонди во задниците , како би не проучиле подобро ко цивилизација :pos2:

Треба вежбање за таа операција... да не те фатат неспремен па да си имаш мака.

Треба вежбање за таа операција... да не те фатат неспремен па да си имаш мака.

Si znaesh ti ...si znaesh

Normalno deka ne sme sami , piramidite gi izgradile vonzemjani a nie sme nastanale koga vselenski brod se urnal na zemjata i pocnale da se parat so majmunite posto site zenski im umrele pri sudarot ..ete ako ne ste zanele sea znajte

На аватарот не сум јас, тоа е Чарл Менсон, војвода амерички

Него озбилно за темата, се досега што науката има се претпоставки и сомнежи за постоење на други цивлизации. Конкретно - нема ништо.

На аватарот не сум јас, тоа е Чарл Менсон, војвода амерички
Aма војвода, тешки масакри направи тој:pos2:
Да не пукниш ме изнасмеа:pos2:

И турците така се смееле за македонските војводи...

Aj otvori tema za tvojot vojvoda...dal i toj bil vonzemjanin ili samo nesfaten poet ko tebe ?

Доста бе се сеирите. Ако се зезате.. по суптилно нека биде:)))))

Една од основните темелни идеји од која тргнува петпоставката за постоење на ванземаљци е “Не е можно во толкава вселена составена од милјарди и милијарди сонца да сме сами - мора да има уште негде некои суштества. Доказ за тоа нема (освен формули кои почнуваат “ако претпоставиме...“ и одма на почеток паѓаат во вода оти шо праиме “ако не претпоставиме...“

Sekako deka ne sme sami.I ne samo sto ne sme tuku i tie ponaprednicivilizacii koi postojat ne posetuvaat uste odamna.Ne se zalazuvajte deka sme sami,zasto nie ne sme sami na nasata planeta a kamoli vo celata Vselena.Koj ne veruva vo ova neka mi pisi pa ke mu dokazam deka toa sto go kazuvam e vistina. pozz

Не дека не ти верувам,и јас мислам(да не пишам сигурен) дека постои живот и на некои други планети.Иако не верувам дека не посетиле,ама баш ме интересира за твоите ,,докази,,.:)

Vaka, nova sum ovde i malce mi bese tesko ama iscitav se, zatoa so me interesira temava... I den denes moze da vidime mnogu gradbi, kako Piramidite, Stounhandge a tesko moze da se pretpostavi kako se izgradeni. Se ostava prostor da razmisluvame deka e nekoja visa sila. A i ne samo da razmisluvame, tuku i se snimeni mnogu dokumentarci koi mozebi se i cisti "filmanja" na nekoi si reziseri, no sepak raspolagaat so intereseni fakti...Kako pronaoganje na cerepi cija struktura dosta se razlikuva od standardnata struktura na covekoviot cerep. Megutoa se nesto mi kazuva deka NASA znae mnogu poveke od kolku so znaeme nie...Mislam deka mnogu raboti se skrieni od javnosta so cel da ne se predizvika panika vo javnosta, sto ne e vo red. Ni go perat mozokot, sto e poveke od jasno, no ne moze da se sfati samo nie da sme edinstveni sustevstva na planetata, mozebi sme edinstvenite koi nemaat tehnologija i ne mozat da gi otkrijat ostanatite okolu nas:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom