Дали си "муфте" / "гагаџија"? :)

• Креатор на темата Креатор на темата .....
  • Време на започнување Време на започнување
Goddess of Chaos напиша:
Пааа...прилично :icon_bigg
Али и ја дозволувам други да се гагаат на мене...

тако е..

гагањето е општочовечка карактеристика.. препис на домашни, препис на тестови, да те частат, да частиш, да влезеш поред некој гага, све е тоа муфтеџисување..

постои правило „памти па врати“.. али не у злочинаст и злопамтилачки контекст..

Што би рекол Батистута, не сум муфте и мразам такви појави!
Тоа со гребење цигара, ако си останал случајно без ... воопшто не е гребење да земеш од некого ... ако прерасне во навика, е тогаш е лошо!:)

divine напиша:
Што би рекол Батистута, не сум муфте и мразам такви појави!
Тоа со гребење цигара, ако си останал случајно без ... воопшто не е гребење да земеш од некого ... ако прерасне во навика, е тогаш е лошо!:)

Нај јак е изразот:
„Ги оставам“
Познавам човек што ги остава цигарите 10 години. :kez:

Не сум и не ни планирам да бидам:) . Ама сум од оние од кои муфтињата:icon_lol: најчесто се гагаат.Така да секад ја страдам на крај :icon_lol:

Acid напиша:
Штознам за друго... Ако не ме понудат, не се гребам. Ако ме понуди некој, знам да земам - ама затоа и давам. :-)
Чим ти даваат зимај, чим ти бараат бегај! Инаку се бре тука на форумов гагаџии се собрале, секој месец им го трошите на луѓето бендвитот, а никој ништо не плаќа :).

A be sea....na nikogo ne bi mu doslo loso toa neli???.....:)))) ali sepak preferiram da sum si "mufte" samiot na sebe...If u nou vat aj min....:))

Carlito Brigante напиша:
Нај јак е изразот:
„Ги оставам“
Познавам човек што ги остава цигарите 10 години. :kez:

:))))) i ja poznavam eden takov sto pusese ali gi "ostavi" i sega "ne pusi" ali sekogas veli....
Daj da ti ja zapalam...
daj da ja raspalam..
daj da povlecam eden dim...
daj da ja dopusam...
daj da ja ispusam...
daj da ja izgasam....

aj ustvari ne tipot ic ne pusi......:)))))))))))

ne sum bil na mufta i ne planiram da bidam, isklucok se se razbira nekoi proslavi kako rodendeni, imendeni, diplomski i slicno koga moze nesto da se napijam na necija smetka inace privatno mototo mi e sto si e tvoe tvoe si e, ne ti baram no i ti ne baraj od toa sto si e moe.

marketar напиша:
isklucok se se razbira nekoi proslavi kako rodendeni, imendeni, diplomski i slicno koga moze nesto da se napijam na necija smetka

abe toa ne se ni spomnuva, ili golema rabota za edna cigara nekoj pat, ili soncogled koga sme na stadion . . .

И киселина е блага кога е гага!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom