Дали се срамите од своето тело?

• Креатор на темата Креатор на темата mmakedonn
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 декември 2013
Мислења
147
Поени од реакции
197
Сте се загледале ли во некои облини од вашето голо тело после туширање? Сте го гледале ли на огледало некој интимен дел како точно изгледа, која боја ја има, какви влакненца има? Или сепак тоа е табу тема за вас ?
Се срамите ли од гинеколог ( за девојките и жените) и од уролог(машките) ?
Дали доколку гинеколот е женско се чувствувате посигурно ?
Дали ако урологот е машко сте поопуштени?
Дали воопшто се срамите да покажете малку повеќе голотија на плажа или во летната сезона? Зошто?

Ме интересираат вашите одговори а потоа ќе следи и мојот.

Пс незнаев каде со темава па во општо ја отворив.

Јас насловот го прочитав „дали се срамите од своето село“, тек после видов шо била работата.

Јас насловот го прочитав „дали се срамите од своето село“, тек после видов шо била работата.

Да де. И тоа е темата. Но надоврзав одење кај гинеколог и уролог оти пак и таму треба да се соблечеш.

Не сум бил никад на уролог досега, (фала богу). Не дека се срамам, ама во двете ситуации мислам дека ќе биде незгодно. Прво, машко да ми ја пипа мршата е само по себе језиво и буљшки, а женско ако е има големи шанси да ми се дигне и да доживуваме бламови и резили.
Можноста за нешто како Doctors Adventurеs ја отфрлам пошто не сум ја од тие што им се дешаваат такви работи. :icon_mrgr:

Не сум бил никад на уролог досега, (фала богу). Не дека се срамам, ама во двете ситуации мислам дека ќе биде незгодно. Прво, машко да ми ја пипа мршата е само по себе језиво и буљшки, а женско ако е има големи шанси да ми се дигне и да доживуваме бламови и резили.
Можноста за нешто како Doctors Adventurеs ја отфрлам пошто не сум ја од тие што им се дешаваат такви работи. :icon_mrgr:

Ме пресмеа :-) па да тоа ако е женско урологот и јас мислев да кажам машките ќе се попалат.[DOUBLEPOST=1402519883][/DOUBLEPOST]
Veselinova is back!!!

Амин.

Малку се срамам но сметам дека фацата ми надоместува :)

Не се замарам за тоа какво е такво е мое е :P

Не
10371461_643690442381885_3186304440005978285_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom