Дали се однесувате исто со сите партнери?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Мистичен еве тема за тоа ... некако посебен муабет ми е ... јас сега накратко ќе одговорам дека не сум иста со сите ... детален извештај малце покасно :wink:

Veke se izjasnav na drugiot topic za temava, ali ete ke povtoram deka nemoze da se odnesuvame isto so site partneri, ednostavno ne zasluzuvaat site isto vnimanie. Da ne se povtoruvam vo se :D

ас сега накратко ќе одговорам дека не сум иста со сите

Зарем ти не си мажена? Зарем немаш кажано дека не си го изневерувала мажот? или јас тој момент го имам пропуштено? :)
Па тогаш за каква различност кон други зборуваш тука?
Што значи партнер за тебе? некој колега? :?:

Okej hir aj em. Devilish, tuka konkretno ke objasnuvame, za da me svati Misticen sto sakav da kazam, i da vidam dali i toa ke go negira :lol: :wink:
E pa vaka, nemozam da se odnesuvam isto so site od prosta pricina sto nema dvajca isti pred se. Sekoj na sekogo nekako deluva ... e sega, od toa kako se odnesuva drugiot sprema nas zavisi kako ke reflektirame nie. Ima miljarda primeri ... eve eden prost koj mi tekna od temata za ljubomora sto bese ... imame ljubomoren i neljubomoren tip ... mozam so dvajcata isto da se odnesuvam? Sekako deka ne ... normlano deka toj pomalce sto mi odgovara ke go otkacam pobrzo, no toa vreme sto ke go pominam so nego nema da e isto kako so drugiot ... ke ima pomalce od sve ona sto go ima podobriot ...
Na ova ke kazete zasto voopsto bi bila so nekoj sto ne mi odgovara taka? E pa ne sekogas znaeme so kogo trgnuvame vo vrska i kako voopsto ke bide ... i kako sto kazavme vo poveke temi idealen partner nema, pa sigurno site sme imale partneri koi se daleku od nasite baranja da? Spored toa ne site ni odgovarale, ne site sme gi sakale isto, ne site ne palele isto itn. Misticen, sega em aj korekt? :lol: :wink:

Никола напиша:
ас сега накратко ќе одговорам дека не сум иста со сите

Зарем ти не си мажена? Зарем немаш кажано дека не си го изневерувала мажот? или јас тој момент го имам пропуштено? :)
Па тогаш за каква различност кон други зборуваш тука?
Што значи партнер за тебе? некој колега? :?:

Nikola, ako sum mazena ne znaci deka sum nemala drugi pred toa. Ili pa mi e zabraneto da zboram ako ne menjam sega partneri?

Дивајн, толку се изнапиша и пак не кажа ништо конктерно.

Muabetov e sakam kazam neznam recam, ama pa da ne se otvaram so licni primeri ... plus toa mazena sum mu smeta na Nikola, sum nemala pravo bas jas da kazuvam :cry: :cry: :lol:

Мистичен напиша:
Да а? Е баш ме интерсира во кои се улоги се појавуваш! :)
Почни да ги набројуваш по градација:)

Eve se setiv na edna pesna ...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint ...

Ti teknuva? Znaci ne e do mene, do partnerot e ... a mozam da sum bas sekakva :wink:

Ne mozes so site da bides ist.
Ne se site partneri isti.

Ili pak, da sumiram, zavisi do covekot. Ako si tapa, tapa si, ili kud koj mili moj*, ako ne si, ke se prilagoduvas.

*kud koj mili moj podrazbira da se bide ist, to est ima luge koi sto i da sakas ne mozes da gi smenis, sekogas isti nesta pravat so razlicni partneri bla bla bla, sigurno znaete sto sakam da vi kazam.;)

сакал нејќел не можеш кон сите да се однесуваш исто поради една едноставна причина а тоа е дека сите карактери се различни и нема два исти карактери на планетава може да има само некоја сличност помеѓу две особи но во никоја мера не можат да бидат исти. сепак важно е да има обид за прилагодување помеѓу тие две особи оти ако нема прилагодување ништо не бива помеѓу нив двајцата

Што зборите бе, се читате ли? Па ти си ти, неможеш да глумиш да му се сневиди, нема спрема секој партнер да глумиме различен карактер дека имаме.

Мистичен напиша:
Што зборите бе, се читате ли? Па ти си ти, неможеш да глумиш да му се сневиди, нема спрема секој партнер да глумиме различен карактер дека имаме.
абе немаме ние различен карактер туку лугето не се исти тие имаат различни карактери и треба барем малце од малце и двајцата да попуштат и да најдат некоја средина помеѓу нив

Кај отидовте со дискусијава, знаете ли од кој топик произлезе воопшто и на што се мислеше?

Od sam pocetok dodeka se opustime dvajcata nekako sme stegnati,a potoa postepeno se prilagoduvam na nego no i toj na mene.

maja напиша:
Od sam pocetok dodeka se opustime dvajcata nekako sme stegnati,a potoa postepeno se prilagoduvam na nego no i toj na mene.
Da dodadam na temata no so sekoj razlicno se odnesuvam zavisi od tipot

Ја со сите сум ист. Ама пошо они се различити, различна е врската.

Ако си различен со сите ондак:
а) лицемерие
б) глума
в) блага форма на шизофренија
г) мултипл персоналити

Be yourself people! Затоа што со сите сте различни па карактерот ви е некоја средна вредност ви пропаѓаат врските и само еднаш искусувате вистинска љубов.

Што зборите бе, се читате ли?

Е баш така другар Mistique

Треба да имате мудa за да се видите у огледало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom