Дали се нервирате кога гледате фудбал?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.
uzivam vo fudball,samo na LS koga gubi Inter poluduvam

Нервирам се и тва ного ка губа Јуве.. ама и ка тепа се радувам ного ... Или некој судии ке направа некој кикс на штета на таа екипа шо навивам за нее и полудевам хаха

Уф кога губи Баерн... полудувам :nesvest:

Коа иам уплатено ливче во кладилница...и ако не е во ред, се нервирам по малце, а вака НЕ (неам ќар)

Mnogu...:kesa:pa ako imam livce staveno? lelele podobro da ne gledam. Se nerviram koga se pravat greski (pogotovo za toj jas sto navivam, koga pravi greski):toe:

Едноставно кога игра лошо Манчестер,полудувам..На пример кога го гледам Гери Невил што прави на теренот,како лази по него наместо да трчи..ПОЛУДУВАМ :tapp::)

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Па ако не е футбалот нема ни да знам што е тоа нервоза :toe:

да ако губи Реал или некој друг шо навивам или ако имам некоја утакмица уплатено а да губи

Кога губат Барселона и Милан се нервирам и тоа многу :toe:

Мн се нервирам , особено кога гледам дека Арсенал играа мн добро и др тим со некој забеган шут или некој не организирана акција ќе прима гол ќе се утепам !!!

Mn se nerviram posebno koga gubi celzi ama retko e toa hehe. I epten se nerviran koga mnacester kej dade gol od nikade :wink:

Зависи кој игра :wink:. За тимовите за кои навивам да, за сите други не :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom