Дали се нервирате кога гледате фудбал?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.
Pcujam samo na dve priliki , koga vozam kola i koga moj team gubi , na Angelotti se divo i zivo mu imam pcueno :)

Премногу се нервирам кога гледам фудбал, ама онака пцујам све живо и диво, ама најчесто судијата:helou:... не, најозбилно, стварно се нервирам и немам баш живци на пример кога треба пенали да се играат или нешто така.

Дали се нервирате кога гледате фудбал?
Да, ужасно се нервирам. Затоа и избегавам да гледам. Мразам фудбал. Тужете ме :)

Се нервирам само кога играат Македонија, Хрватска, Вардар и Динамо

Се нервирам само кога губи Македонија или пак ако иам нешто ставено во кладилница па не оди ко што треба :olee:

koga gledam nemam namera da se nerviram ali koga igram fudbal ako pocne nekoj da mi popuva sto i kako da pravam nervite mi gi kine

Да посебно кога навивам или сум на трибини,редовно зарипнувам после утакмици али памет не ми доаѓа :cheeky1:

ја не се нервирам многу, ама ако имам ставено некој натпревар во кладилница, посебно ако е претпоследен/последен, е тогаш се нервирам. :)

Da se nerviram...Najvise se nerviram koga gubi Arsenal ili Juventus...
A Pred da pocne utakmicata i na pocetok mi se digne adrenalinot kako ja da igram :pos:

Ако губи Јуве? Кршам се бе!:nerv:

Јас најмногу се нервирам кога натпреварот го имам играно на спортска а не е резултатот како што треба да биде.. и секогаш кога го гледав Јувентус како игра нечесно.. кога судиите им даваа пенал во 92 мин за ништо, слободен удар на раб на 16-тик или некои слични работи..

ај кажите, како мојт да не се неривраш, кога Србија ја имам 2-ка на ливче, со 1.40 коефициент, а губи од КАЗАХСТАН со 2-1, и ај сеа? :)

pa kako da ne se nerviram ako gubi mojata ekipa taa mi e u srce

иЧ не се нервирам особено вчера не се изнерФирав коа тепаја оние хрватите сречкоФците.... не си ја сакатиФ раката од зидот шит, а пред тоа ме еб*а Србите со Борат абе ај појек не писам в кладилница, зими патиката, лева.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom