Дали се навраќаме?

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Почесто чекам нови теми, на тие што сум пишела еднаш ги скокам освен ако не видам нешто интересно да цитирам :wink:

Ретко се навраќаме на стари теми минато си е минато а иднина си е иднина не зборуваме за минато и за иднина туку за сегашност:music5::music5: таква е :oeoeoe:

Ааа па богами имаш и на шо да се навратиш, цели 5 мислења имаш :)

па не,али коа ќе искочам со еден другар дружето само знае да збори он за една иста стара тема па морам и јас иначе кршшш е тоа али што да праам

..Зависи.Кога ми е досадно,а нема некоја нова асална тема, пребарувам на некоја од старите теми.И се смеам на постот кој сум го пишала или пак цитирам нечиво мислење.Секогаш е едно од тие две.
А кога сме кај нови.Секој чека нови теми, но како да се смислат кога наша драга Кајгана има се и сешто.Ретко кому текнува некоја нов неотворена тема :pipi:

Многу често се навраќам на теми каде што сум постирала мислење за да го прочитам и видам што сум мислела тогаш,да споредам.Убаво се чувствувам кога тоа го правам.
И да..секако дека чекам нови теми.:smir:

Многу често се навраќам на теми каде што сум постирала мислење за да го прочитам и видам што сум мислела тогаш,да споредам.Убаво се чувствувам кога тоа го правам.
И да..секако дека чекам нови теми.:smir:

Ај пиши кога ќе се вратиш на темава , да видиме дали е така :)

Јадам гомца кај ми дојде.:star:

хаха... да беше политикава уште активна на форумот ке се навраќаа највеќе на неа! хххх иам обичај така да прочепкам по постари теми.. од 06 07 08... има некои интересни се стварно за дискусија некои им е „поминат рокот на траење“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom