Дали редовно посетувате предавања на факултет?

Да не си се урочам, ама - на се одам. И така планирам да продолжам.

Одам на предавања зашто сакам и зашто учам на тој начин. Сега поретко во последно време, ама последната недела кога сме од попладне идам секој ден и седам до крај:helou:

Во 1ва ги посетував можда 70%, после се поретко.. 4та скоро ич :jaj:

Зависи кај кој професор е предавањето. На некои предавања се немам појавено воопшто, на некои сум била постојано редовна. Во секој случај, предавањата можат многу да помогнат, а и знаат понекогаш да бидат и забавни.:pipi:
Лани идев многу помалце, отколку оваа година. Поредовна сум овој семестар, ќе видиме дали ќе остане тоа така.:)

зависи од тоа дали се пушта список и дали добивам некој поен плус за редовност :vozbud:

Пошо нас не ни даваат колоквиумска недела, имаме и колоквиуми и предавања, ја си праам сам, коа имам за учење не одам кај тие предмети шо стварно е само губење време да си на предавања. Оваа ми е прва година одам на 85% од предавањата.

Редовна сум, барем досега немам испуштено предавање, интересно ми е на факултет и повеќето од професорите се одлични така што не ми е измачување туку задоволство. :)

Одам редовно и на предавања и на вежби, многу ретко да испуштам некое предавање. Некогаш ако ми е досадно да седам 3 сати на едно место си одам на пола предавање. А и како шо вика мајка ми “ние на факултет те пуштаме да одиш, а не на шетање“ :)

младоста си ја оставив на тие предавања и вежби-ко инвентар сум на правен

Redovna sum, dosega sum propustila samo edno predavanje. Grupata mi e top, site se ludi i otkaceni, paga smeenje non stop taka da bas mi e interesno.

Сега засега да. Уствари лажам, предавањата по психологија ми се тапа и најчесто правам кафе пауза кога имам психологија. Убаво ми е на предавања, а кога ми станува досадно, имам прекрасни колеги со кои секогаш ми станува интересно. Друга причина поради која посетувам предавања се бодовите поради присутноста. Секогаш можат да ти донесат нешто плус.

Ги посетувам предавањата што се од 11 натака. Во четврток имаме од 8 часот предавања, и се појавив само еднаш досега. Смрт ми е толку рано да станам. А инаку, редовна сум, интересно и забавно ми е.

Гледам да бидам редовен на предавањата, а за вежбите кога-како... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom