Дали реагирате непрашани?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Reagiram neprasana samo vo situacija ako me napadne nekoj a jas da molcam nemozam i neprasana ke mu odgovoram sto mislam :baeh:

Да. Најчесто кога ќе слушнам мислење со кое не се согласувам. Или кога ке слушнам некој ептен, ама ептен глуп заклучок на некоја работа. Ме нервирет исто и некој неправдини, па не можам да гледам како пред мене се случува нешто тотално погрешно и нечовечки, и уште да чутам. Не сум таква. :smir:

Реагирам реагирам:vozbud:Скоро секогаш! И кога треба И кога не треба.

Порано да; сега, не толку. Сега сум попасивен и едноставно помалце се замарам.

Ноуп. Мене да ме прашаат дали ќе изреагирам е знак прашалник не па така. Едноставно сум од тој тип личности `шо муа не ги лазе` и неам намера на некого да му докажувам како е или како не е уште помалку да се бутам кај шо не ми е местото. Понекогаш сум добивала со ваквиот однос понекогаш не.

ако ме прашаат мене директно ке одговорам ако не не одговарам осим у некои посебни ситуации
пример гледам некој нешо прачува а добива несоодветен одговор или погрешна информација онда ја се убацувам наравно ако знам и кажувам шо е како е... инаку знам да изреагирам и ако некој кажува некоја тешка глупост или нешо шо не е правилно и некоректно

Да бе, секогаш. It makes people angry :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom