- Член од
- 14 април 2007
- Мислења
- 1.812
- Поени од реакции
- 1.047
Fuck logic

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fuck logic
Јас сакав да кажам дека изреал со територија од 20000км2 има такви борбени авиони а нашата територија е 25713км2
Израел има тенкови морнарица механизирани единици артилерија пешадија противвоздушна одбрана...
2 а ни 12 авиони не ја прават армијата, авијацијата е само еден сегмент од вооружени сили на една земја ако ги немаш ни другите - џаба ти се авиони
сите мои постови се сериозни и јебозовниПрв сериозен пост на Let3
Моментално колку што сум во тек со случувањата во Македонија и целосната економска и опшествена состојба - никој не планира да вложува во купување на Борбени Авиони.
Почнете пред се со фактот дека никој не ни вложува во армијата, а вие зборувате за авиони...
Се додека е Екстремниот Албанец на местото МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНА - војската ќе стонира![]()
Тие паметните исто така во 1999-та увидоа дека сите поискусни генерали ‘не ги бива‘ и АРМ ги шутна.Ако не си многу млад ќе се сетиш на редоследот на настаните после...Некој попаметни увиделе дека ни треба само јака полиција и специјални единици и бил во право.
Опкружени сме со НАТО и нема опасност од надворешна агресија, а да беше поинаку пари ќе се најдеа, ќе беше како во Израел армијата на прво место а за друго ако останат пари.
Уште борбени авиони ни фалат...![]()
Јас фалев, сега сите сме на бројУште ти фалеше у темава.
Него да не бидам офтопик, авион е скапа работа. Не е само купување туку треба редовно одржување, кое не е баш најефтино.