summmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе дадеш барем некое објаснување зошто си себична, за кои работи?kikiki напиша:Sebicna sum i toa mnogu.Bez razlika za kogo se raboti.Sebicnosta e osobina koj ja poseduva sekoj no treba da znaes da ja zauzdas.
ragazza напиша:Gordo mozam da recam deka NE sum veke sebicna koga bef srednoskolka ne svakam luge kako me trpele najsebicno stvorenje bef , nikogas ne krenaf prst za nikogo da mu se najdam na prijalet / drugarka / na domasnite ako mene ne mi pasovashe . Se karaf maksimalno so site samo mene udobno da mi bese . Mozam da recam so cista sovest deka taa faza ja imam pominato , izgleda porasnaf)))))))
vodkamixx напиша:Јебига не сум себичен... прво мислам за другите па на крај за мене... :lol:
И мене истото ме нервира, нешто што сум се мачела сама да го научам долго време, некој да сака да му го сервирам на тацна. :nerv:Мистичен напиша:Но, не сум со сите таков нормално. Има луѓе на кои ти е мерак да им покажеш нешто, и има дудлачи кои сакаат набрзинка да стекнат нешто. Е мене ме боли навистина кога некој таков сака за еден ден да го дознае она за кое што мене ми требале многу денови (и ноќи).
И те прашува како навиена машина "Еј, а како ова", "Ај те молам уште ова", "Еј, мора и ова..", како да си платен да му покажеш.