Дали почитувате туѓи мислења?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ги почитувам другите мислења,па се надевам дека и моите мислења се почитувани.:pipi:

Pocituvam bez razlika dali se soglasuvam ili ne,no ne sakam koga nekoj\a nesto me ubeduva i uporen e vo toa a znae i gleda deka ne mislam taka.

Мора да се почитуваат зш тоа е човечки.:helou:

Ги почитувам туѓите мислења без разлика дали се добри или лоши, а од другите очекувам и моите мислења да бидат испочитувани..!:helou:

Повеќето ги почитувам,а некои не!!:salut:

абе форумов е за секој и нормално секој има право да си каже шо му лежи на душа односно негово мислење да си каже и сакале неќеле треба да се почитува тоа.. е сеа дали се согласуваме или не тоа е друга работа...

Да. Секогаш ме интересира што има да каже другиот, зошто мисли така, што не значи дека ќе се сложам или ќе го сменам моето мислење. Исто и обратно. Не очекувам сите да се сложат со мене, ниту пак сакам да ми наметнуваат нивно. Што не значи дека сум против активни дебати :icon_lol:
Инаку мислење што почуваат со: Хелоу :helou:, А бе чекај јас да ти кажам, Ти мори таму и слични идиотизми, не ги ни погледнувам и не се ни мачам да реплицирам.

Почитувам туѓи мислења, но сакам и моите да се почитуваат. :smir:

Сите мислења ги почитувам иако некои понекогаш се доста иритирачки.

Почитувам..Секој има свое право да каже што мисли,чувствува..Па така и јас.
Значи почитувам,но сакам и да почитуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom