Дали новата кутија за сапун ќе ја зголеми хигиената кај жените?!

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Мех, фуј. Пре би... цедела (?) сапун од кутија во форма на животинче некое. :)))

Да! Мене баш ми е секси, ваква кутија за сапун би имала по дома.. Е сега, ако доаѓа татко ми на гости ќе мора да ја тргам, да не го стегне срце човекот, ама во сите други случаи - гордо би ја цедела белата течност од младичот:))

Да! Мене баш ми е секси, ваква кутија за сапун би имала по дома.. Е сега, ако доаѓа татко ми на гости ќе мора да ја тргам, да не го стегне срце човекот, ама во сите други случаи - гордо би ја цедела белата течност од младичот:))
респекАт :)

да има ко за машки богами ке се зголеми хигиената :D

а жениве ке го користат ама нема да признаат :pipi:

Да! Мене баш ми е секси, ваква кутија за сапун би имала по дома.. Е сега, ако доаѓа татко ми на гости ќе мора да ја тргам, да не го стегне срце човекот, ама во сите други случаи - гордо би ја цедела белата течност од младичот)

Само немој да ја јадеш, сапун е. :wink:

ova avtomatski bi trbalo da znaci deka ke ja zgolemi necistotijata kaj mazite?

Зар жените претходно имаа хигиена на ниско ниво штом сега треба да се зголемува?
Идеава е онака едноставно прегрда... Ај ако не следен изум нека биде кафемат во форма на задник (било машки или женски) од кој ќе си земаме кафе... Ај погодете каде ќе биде дупчето од кое ќе тече кафето:toe:
Едноставно, НЕ за кутијава за течен сапун.

Eve bre kakoke gi naterame mazive pocesto da si mijat race, lice i zabi...
14c9yts.jpg
:sekss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom