Дали некогаш ви се случило да се "закочите'

• Креатор на темата Креатор на темата Фити
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Два пати досега се имам закочено:
Првиот пат на час по социјологија, лекцијата ја имав научено од А до Ш станувам јас така како доброволец ,самоуверен, и шо да ви расправам цели 5 минути неможев една ебана буква да проговорам, уста отворам ама глас не излегува па после 5 минути почнав да ја д`ткам лекцијата
Вториот пат кога бившата ме запознаваше со родителите сакав да кажам најскапи ама тоа нај...нај...нај...го кажав едно 20 пати по ред
Ова само мене ми се има случено или има и други???

Охохохооо, милион пати, МИЛИОН. Не можам да почнам да давам примери, затоа што за тоа ќе ми требаат неколку недели. :icon_lol:

Често, многу често, посебно кога сакам да кажам повеќе работи во исто време...најмногу на буквите П, Б, М...Б Б Б Б Будалска работа хахахах еднаш некој ме убедуваше дека марата ми го прави тоа...:toe:

Често, многу често, посебно кога сакам да кажам повеќе работи во исто време...најмногу на буквите П, Б, М...Б Б Б Б Будалска работа хахахах еднаш некој ме убедуваше дека марата ми го прави тоа...:toe:
:pos2::pos2: i mene mi se ima slucvano ova i toa poke pati

ми се има случено не многу често ама знам како е. во друштво посебно после ми се тукнаа од смеење :nesum:

често ми се случува, да не редам примери.

:oftopic: темава за ЧДА е?? :toe:

Ми се случува да зборувам со некој нешто и наеднаш да престанам затоа што во тој момент заборавам што сакам да кажам.. :pos2:

non stop koga sum vo drustvo mi se slucuva,najverojatno od trema:vozbud:

Мал милион пати :)

Јас од нервоза се здркувам некад.:pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Два пати досега се имам закочено:
Првиот пат на час по социјологија, лекцијата ја имав научено од А до Ш станувам јас така како доброволец ,самоуверен, и шо да ви расправам цели 5 минути неможев една ебана буква да проговорам, уста отворам ама глас не излегува па после 5 минути почнав да ја д`ткам лекцијата
Вториот пат кога бившата ме запознаваше со родителите сакав да кажам најскапи ама тоа нај...нај...нај...го кажав едно 20 пати по ред
Ова само мене ми се има случено или има и други???
Леле којзнае каков ропак си испаднал:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Иначе не сум се закочил до сеа :salut:

Ретко ми се с-с-с-с-с-случува:pipi:

Ја не, али слаткар закочуе.

не е за смеење, ама смешно е:pos:

Мене ми се има десено само еднаш коај одговарав хемија у втора година! Знам дека ми беше за крајна оценка и многу бев под стрес и све ми се изгуби, па морав да доаѓам утредента прва смена да одговарам:toe:

Вчера се кочев на неколку пати :)
I'm Karmen,hey Karmen..I'm Shane

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom