Дали некогаш сте се запрашале како е да си gay !?

На оваа тематика можам да кажам само дека да се биде геј, барем за мене е едно од најголемите проклестства шо можат да те снајдат...Какви суштества се само жените, а мене да ме влече накај машки? Хееллл нннооуууу

Настрано е бе...па на овие простори ако некој е геј најубаво би му било да си молчи. :smeshko: Којзнае кој ќе те начека на првиот ќош и ќе те прекрши од ќотек

Ја се имам запрашано како е да си стрејт, верувајте пробав кога имав 9 години да се преправам дека сум стрејт ама не бива. Затоа сум среќна ваква каква што сум!

Ја се имам запрашано како е да си стрејт, верувајте пробав кога имав 9 години да се преправам дека сум стрејт ама не бива. Затоа сум среќна ваква каква што сум!

:) Браво девојко :) Убаво е кога некој гордо ќе каже дека ужива во себе си и е среќен со себе си :)

Па нема од што да бегаме и да се мразиме себеси заради тоа што сме, треба само да го прифатиме тоа и да се гордееме со истото!

Out loud and proud :D

Како го изведе тоа на 9 години, жити се??

така е зборот....коа те пукнаа 1 пат..па прво оделение бешо шознам.....шо зборуееееееш? абе така е зборот пето шесто беше....

Сакав да кажам дека пробав да бидам нешто што не сум, што се факјаш одма за тоа 9 години, зборот ми беше дека уште од кога знам за себе знам што сум, а до ден денес глумам дека сум стрејт!

... уште од кога знам за себе знам што сум, а до ден денес глумам дека сум стрејт!
Имама лоша вест за тебе... На крајот на животот нема да ти дадат Оскар за животно дело :( But... keep trying :)

Шегата настрана, пар сте со MakeLOVEnoTwar?

Темава е поморничава од хорор филм.Меѓутоа мислам дека педерите премногу се соживуваат со природата и почнуваат да имитираат некој животни например пчелите.Само наместо од цвет на цвет си скакаат од кур на кур.

Не и не дај боже!!! Бог да чува и да брани од вакви работи :)

Не сум се запрашал,а и нема да се запрашам.Абе на ретард ви личам ?? :vozbud:

Имама лоша вест за тебе... На крајот на животот нема да ти дадат Оскар за животно дело :( But... keep trying :)

Шегата настрана, пар сте со MakeLOVEnoTwar?

Море само пара да фанам ќе си купам оскар и у дневна ке си го ставам :vozbud::vozbud:

Бај да веј не сме, не го/ја знам нова сум тука онака кежуал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom