Дали некогаш сте го удриле партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
sum udrila ali povekje na zaebancija. ke se inaetime neshto namerno, i on ke me nervira, jas go nerviram, i ke se zamaame ali zaebancija. ali u nervozata neam udreno, i me nemaat udreno. ako ja ima nekoj taa srekja da me udri, lesna mu zemja ;)

Ја никогаш неам удрено девојче што ми била девојка незнам многу ми е лошо да мавнеш на девојката. А вак у риал лајф иам мавнато женски(една или две) што стварно ме наку*чиле ептен ама сеа пак ми се другарки

nikogas nema da ja mavnam devojka mi

Allita напиша:
Да...ама морав...:cug:
Би ни ја кажала ситуацијата за да ни е појасно зошто си морала да удриш? Мислам, ако сакаш се разбира:kajg:

ne, a i ne bi go udrila... ako mi zgresil i ako sakam da go povredam ke mu vratam so zbor, zatoa sto zborot boli mnogu poveke od udrenoto... ne za dzabe ima pogovorka koja vika : Fizi4kata bolka se zaborava so tekot na vremeto, no bolkata od losiot zbor se pameti zasekogas! zatoa pazete sto zborite:):):)

mu imam vrzano samar ednas ali toa mi bese los moment,izbuvnav i se sluci toa sto se sluci,posle sledese izvinuvanjeto, a za udiranjeto masko na devojce neam komentar poselska rabota zdravje

Си се иаме взаемно удрено...мислам она-шамарче,но во никој случај нешто посериозно.Сум рекла 100 пати-крене ли рака на мене да ми демонстрира сила,подобро вечерта нека спие со едно око отворено. Многу мрзам девојки што си даваат за право да го удираат машкото а плачат кога ќе добијат повратна како и машки кои покажуваат колку се силни.
Бидејќи сум доста нервозна особа ми се десило да ми забега раката иако тоа било доста ретко,па во таков случај и се десило да си добијам одговор.Но тоа секако е далеку од она насилство шо редовно се случува низ МК а кое лично ме згрозува.

Sum mavalaaaaaaa i me mavale :D iiiiii sho ? da placham :D na zaebanciii beshe .. (= a da udram nekoj onaka od ljutina ? epa mozebi ali i da mi se vrati nema sho da kazham posle toa :D

Sandra напиша:
Sum mavalaaaaaaa i me mavale :D iiiiii sho ? da placham :D na zaebanciii beshe .. (= a da udram nekoj onaka od ljutina ? epa mozebi ali i da mi se vrati nema sho da kazham posle toa :D
Zato bez tebe ne om nigde pojke :))
Ne me ima masko udreno nego za gusha me fati , ke me davashe ama za zal nekolku rebra batinata od security mu skrsija . :)
Jas licno pojke so potez i zbor vrakam od kolku so udari , ne me biva za karate kid hihiihi

Да : ко ме погоди со пивско шише во нога. Му го збрцав отпозади :pishtoldz

не би добпрел девојче никогаш може некогаш ќе ја удрам али сепак во степен на тоа да не боли

nitu vo mislite mi se nema toa sluceno

Dani^^^ напиша:
Си се иаме взаемно удрено...мислам она-шамарче,но во никој случај нешто посериозно.Сум рекла 100 пати-крене ли рака на мене да ми демонстрира сила,подобро вечерта нека спие со едно око отворено. Многу мрзам девојки што си даваат за право да го удираат машкото а плачат кога ќе добијат повратна како и машки кои покажуваат колку се силни.
Бидејќи сум доста нервозна особа ми се десило да ми забега раката иако тоа било доста ретко,па во таков случај и се десило да си добијам одговор.Но тоа секако е далеку од она насилство шо редовно се случува низ МК а кое лично ме згрозува.

Ova me potseti na vesta sto ja citav pred malku u nasive vesnici.Bracen par od Prilep, on ja maltrerital,arno ama koga zaspal zenata zemala sekira u ubavo go naSekirala:)
Ne e za smeenje ama nek si e*e m...

ufffffffffffff ne sum ja po tie raboti nema sansi da udram zensko

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom