Дали на прв муабет...

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
da be ajdete bidete malkucka moderni :lol:

na prviot maabet da na vtoriot tesko nekako ke se po dvoumam
pa ke go kopka zaso na prviot maabet da a na vtorio maabet ne :wink:

pa ondak.. jebote ova ni je zelboteka pa ajde na sekoj maabet razbiras :D

Хм, абе зашо ние машките и на прв муабет пример некоја ти рече „еј ај ќе се ебеме“ и одма летаме на секс... додека женските им треба време па време па ај едно 2 дена убедување, па после утеха од другарка дека „ај бе нишо нема да ти биде и ја сум пробала“... и 300 филозофии и адети :lol: :lol: :lol: :lol:

Не, инаку ако при прв муабет забележам дека типкава е по „спортот“ зашо да не и речам... може ќе прифати... :lol: :lol:

vodkamixx напиша:
Не, инаку ако при прв муабет забележам дека типкава е по „спортот“ зашо да не и речам... може ќе прифати... :lol: :lol:
jaoo site se po sportot bratce samo ako se naprai da bide taka leso ajde se ebeme i ajt bum slak i gotovo sto ke bide toa u pm na niso nema ada lici :)

На прв муабет, а посебно ако некој е директен, најдобро е да си курва, барем одма ќе си ја кажеш и цената, па ако му одговара...
Инаку многу е поинтересно кога се осеќаш заведена, исполнета со комплименти, внимание итн., иако се знае кон што води целиот муабет, сепак чувството е многу поубаво. :D

123 напиша:
На прв муабет, а посебно ако некој е директен, најдобро е да си курва, барем одма ќе си ја кажеш и цената, па ако му одговара...
Инаку многу е поинтересно кога се осеќаш заведена, исполнета со комплименти, внимание итн., иако се знае кон што води целиот муабет, сепак чувството е многу поубаво. :D

Конечно, тоа сакав да го слушнам. Чисто (свесно) женско размислување.

Подобро е кога ловиш, делиш комплименти, внимание (некогаш некои работи не ги мислиш, ама ај ќе помине)...

So ti ja znam covece vo vakva sredina kaj nas ne veruvam deka ce nacekas "pick up sex" tori i vozi na brza raka . Za prostitutki ne pram muabet.ili pak narodnata:raduj se mazu na pijana zena" :D

Nema sansi...vo nikoj slucaj! Na prv ili vtor pat so go gledam covek ke podrazmislam dali da go baknam, pa ne drugo...

...pa neide bash na prv muabet ke si pomislat deka si manijakalen,a ne deka nema da pomisli chovek , ama nema da kaze,ali da , bi bacil cura od prvo viduenje ako mi e draga i slatka i interesna,,,,a inache od kurva da izvlechesh baknez treba da si maher...oni prosto se praat za pari, ama samo ne se baknuvaat...

..."Сакам да се ду**ме" од страна на машко би прифатиле без "Па што ме мислиш ти"? (темава е повеќе за женските)

Значи чисто ме интересира како би изреагирале, ако некој кој прв(втор) пат го гледате ви пријде и ви го каже ова, а не изгледа лошо и во нормални услови (освајање) би прифатиле.

Знам за машките дека на ова прашање 99.9% би одговориле со "Ајде, каде и кога", а негативен би бил одговорот само ако е ептен грда некоја (ама стварно грда).

Ако тоа му се првите зборови, тешко дека ќе упали......... Мора да се погоди моментот , па не бива тоа така одма директно ,,, некако нема шмек

Ако помине извесно време , може и спонтано да дојде до оној момент без тој да си побара

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom